Călătoriile în timp există. S-au descoperit dovezi despre straniul fenomen (I) GALERIE FOTO

Publicat: Sâmbătă, 03 Decembrie 2016 11:28 // Actualizat: Marţi, 06 Decembrie 2016 23:33 // Sursa: romaniatv.net

Subiectul călătoriilor în timp, pe cât de controversat, pe atât de incitant, suscită şi la ora actuală interes. Oamenii au reuşit să găsească şi dovezi despre acest fenomen misterios, fără vreo explicaţie la ora actuală. Aşa au apărut teoriile care susţin călătoriile în timp.

Cu timpul, s-au adus dovezi despre existenţa fenomenului călătoriilor în timp, iar acestea i-au preocupat atât pe cercetători, cât şi pe oamenii de rând.

1. În decembrie 2008, arheologii chinezi au descoperit un mormânt gigantic în care se afla un sicriu datând de cel puţin 400 de ani şi care i-ar fi aparţinut lui Si Qing din Shangsi. În aparenţă, era o simplă descoperire a specialiştilor. În realitate, aceasta conţinea un elementul cel mai important: timpul.

Arheologii au găsit, în mormântul respectiv, o bucată mică de aur, care s-a dovedit a fi un ceas de mână. Acesta se oprise la ora 10:06, iar pe spatele ceasului era gravat cuvântul "Swiss". Specialiştii au estimat că ceasul respectiv nu putea să fie mai vechi de 100 de ani...

2. O altă poveste despre călătoriile în timp vine de la două femei, Charlotte-Anne Moberly şi  Eleanor Jourdain, care călătoriseră mult şi cunoşteau multe locuri din lume. Au ajuns şi şa Versailles. Aventura lor în această regiune a început în seara de 10 august 1901, când s-au  hotărât să exploreze Micul Trianon. Au plecat singure în aventură, deşi nu cunoşteau acesată regiune.

La un moment dat, s-au rătăcit şi au fost cuprinse de o stare de confuzie. Au trecut printr-o fermă abandonată unde au văzut o femeie care flutura o bucată de ţesătură albă, la fereastră. După ce au văzut misterioasa apariţie, au fost încercate de Cele două "exploratoare" au fost încercate, în mod inexplicabil, de sentimente de opresiune şi tristeţe în timpul acestei ciudate experienţe. Ulterior, au mărturisit că s-au rătăcit în timp şi spaţiu. 

Lucrurile au devenit şi mai confuze când s-au întâlnit cu mai multe persoane care purtau îmbrăcăminte din din secole anterioare. Surpriza lor cea mai mare a fost însă întâlnirea cu Maria Antoaneta, cu care au stat la o masă de petrecere şi au mâncat şi au băut împreună, deşi regina Franţei era ... moartă.

Cele două exploratoare tocmai experimentaseră fenomenul călătoriilor în timp, după cum au povestit ele, mai târziu, într-o carte, dar şi în alte lucrări ulterioare.

3. Experimentul Philadelphia a fost un experiment naval real, despre care se presupune că s-ar fi produs în jurul datei de 28 octombrie 1943. Cunoscut şi ca "Proiectul Curcubeu", experimentul  ar fi implicat nava USS Eldridge, botezată după numele comandantului de navă, Locotenentul John Eldridge Jr., un adevărat erou al invaziei din Insulele Solomon. Despre faimoasa navă se ştie că principala sa calitate era aceea de a fi putut fi făcută invizibilă pentru radarele duşmanilor.

În cadrul experimentului, faimoasa navă de război, cu echipaj cu tot, a dispărut şi s-a întors în timp preţ de zece secunde sau mai mult. Experimentul despre care s-a aflat a suscitat curiozitatea oamenilor de ştiinţă, inclusiv pe cea a lui Stephen Hawking. Savantul paraplegic nu a exclus posibilitatea călătoriilor în timp. 

Experimentul Philadelphia a fost repudiat ca fiind o farsă, dar poveştile despre misteriosul fenomen au continuat, fiind însoţite şi de oarecare dovezi. Experienţa ar fi avut la bază teoria câmpurilor unificate - un concept ce îi aparţine lui Albert Einstein şi potrivit căruia electromagnetismul şi gravitaţia fac parte din acelaşi domeniu.

 

 

 

 

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 dec 15:57
Răspunde | Votează email 0 email
Neagu Mircea
Astazi am descoperit ca mai am o Paine Veche de Dumimica 11 Decembrie 2016 . Astazi suntem in data de 15 Decembrie 2016 . Astazi am preparat o Mancare cu Varza Murata ( O jumatate de Varza Murata mica ) , Apa cam 2 Litrii , 5 Cartofi pe care i-am pus la Fiert , camm 100 de mililitrii de Bors , Zeama de Varza dupa Gust , Un pic de Sare , Ulei , Condimente pentru Friftura , nu mult , Piper Boabe , totul am pus la Fiert intr-o Oala . Varza Murata nu am Spalat-o cu Apa , deoarece se duce toata Acreala din Varza Murata , iar dupa aceea nu mai are nici un gust Varza Murata Mancarea a iesit buna la Gust , si cu Painea uscata de 4 Zile , de Foame , a fost Buna Mancarea .
11 dec 12:38
Răspunde | Votează email 0 email
Neagu Mirceq
De la Orezul Prajit cu mult Ulei , si cu Varza Murata , spalata cu Aps si cu Cafea Amara , am avut Greturi de la Stomac Astzi Noapte si a trebuit sa-mi Golesc Stomacul Urgent ! Cand am inceput sa am Gretzuri de la Stomac ! Dupa aceea aveam Ameteli de la Cap ! , ca aveam Stomacul Gol , si fara Imunitate de la Stomac ! Astazi Noapte , am Mancat un Mar acru , care nu mai Simteam Acreala Marlului , de la Stomac ! Am baut un Suc Acru , si mi-am mai Revenit spre Dimineatza de Astazi . Varza Murata creste Imunitatea Organismului de la Zeama Acra de Varza .
04 dec 13:40
Răspunde | Votează email 0 email
No further comment
"...au fost incercate de sentimente de opresiune (!!) si tristete..." Nici nu mai e nevoie de altceva...
03 dec 13:47
Răspunde | Votează email 0 email
eu maa
alea s-au ratacit prin versailles din cauza ciupercilor... sau prea multa iarba!
ma indoiesc ca ar fi luat pastile la vremea aia.
03 dec 12:45
Răspunde | Votează email 0 email
Ioan
Dobitoaco, Versailles și Trianon nu sunt „regiuni”, ci palate regale în Franța!
1
EUR
4.8722
RON
25 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H