„Călătorul în timp” face noi dezvăluiri pe TikTok. Ce se va întâmpla în februarie 2023?

„Călătorul în timp” face noi dezvăluiri pe TikTok, de această dată pentru anul 2023. Acesta este cunoscut pentru previziunile pe care le face despre evenimente majore care ar putea să aibă loc pe Terra în viitorul apropiat.

23 sept. 2022, 21:05
„Călătorul în timp” face noi dezvăluiri pe TikTok. Ce se va întâmpla în februarie 2023?
„Călătorul în timp” face noi dezvăluiri pe TikTok

„Călătorul în timp” face noi dezvăluiri pe TikTok şi susține că opt persoane vor fi selectate la întâmplare pentru a merge în anul 2906, anul din care susține că s-a întors în 2021, astfel încât să poată fi martori la daunele pe care oamenii le-au cauzat Pământului.

Citeşte şi: „Călătorul în timp” de pe TikTok, predicţii pentru 2022: „Cel mai puternic cutremur din istorie”

„Călătorul în timp” face noi dezvăluiri pe TikTok

OPRIȚI SCROLLUL. Da, sunt un călător în timp real. Voi duce în curând opt persoane în viitor. În mai puțin de şase luni, opt oameni pe care îi aleg la întâmplare vor merge în anul 2906. Vor ajunge să vadă haosul și ravagiul pe care omenirea le-a provocat și vor preveni lucrurile acestea când se vor întoarce. Acest lucru nu va dovedi doar că sunt un călător în timp, dar îți va oferi șansa de a vedea viitorul.”, este mesajul pe care l-a transmis în clipul care a adunat mii de aprecieri.

Internauții care îi urmăresc postările nu știu ce să mai creadă. Unii se întreabă dacă chiar este adevărat ce spune, iar alții vor dovezi mai concrete în legătura cu persoana lui. „Poți, te rog, să mă iei, am vrut mereu să merg?!/ Mi-ar plăcea. Cred că ar fi interesant și informativ, dar aș vrea să revin la această dată. Dacă ești adevărat, atunci ce se va întâmpla pe 31 octombrie 2022”, sunt câteva dintre mesajele postate pe TikTok.