”Călătorul în timp” lovește din nou. Profeția care anunță un eveniment uriaș. Când va avea loc ”Eliberarea”

Tiktokerul-profet cunoscut sub numele de "Călătorul în timp" anunță că un „evenimen uriaș” numit „Eliberarea” va avea loc în câteva zile.

17 dec. 2022, 23:53
”Călătorul în timp” lovește din nou. Profeția care anunță un eveniment uriaș. Când va avea loc ”Eliberarea”
”Călătorul în timp” lovește din nou

”Călătorul în timp” lovește din nou. Eno Alaric, cunoscut sub numele de ”Călătorul în timp”, a lansat recent pe contul său de TikTok, un avertisment care a stârnit un val de reacții din partea internauților.

Citește și „Călătorul în timp” face noi dezvăluiri pe TikTok. Ce se va întâmpla în februarie 2023?

”Călătorul în timp” lovește din nou

Tiktokerul-profet, care susține că vine din anul 2671, a avertizat că în luna decembrie vor avea loc patru evenimente extrem de ”esențiale”.

„Da, sunt un călător în timp real, amintește-ți aceste patru date din decembrie 2022”, a scris autoproclamatul călător în timp într-un videoclip pe TikTok.

Acesta spune că cele mai importante zile sunt 8, 12 și 20 decembrie, iar după aceea chiar în ziua de Crăciun va avea loc „Eliberarea”.

@radianttimetraveler Did you receive them? #fyp #foryou #radianttime #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #theory #conspiracy ♬ Radiant Steps – Eno Alaric

Deși nu a spus nimic despre ce este „Eliberarea”, videoclipul așa-zisului călător în timp de pe TikTok a strâns peste 28.000 de aprecieri din partea internauților.

În textul din cel mai recent videoclip al său, „călătorul în timp” oferă mai multe indicii despre acest eveniment.

Tiktoker-ul atrage atenția că „se vor întâmpla lucruri foarte mari în fiecare dintre aceste date, asta va dovedi 100% că sunt un călător în timp real”. După aceea, el continuă cu: „Fii în siguranță… și fii precaut…”

În ciuda postărilor sale mistice sunt și oameni care se îndoiesc de afirmațiile pe care ”călătorul” le face.

„Dacă ești cu adevărat un călător în timp, filmează orice videoclip din viitor și arată-ni-l”, a scris un internaut.

După ce de-a lungul timpului, a lansat mai multe avertismente despre unele evenimente care se presupune că vor avea loc în viitor, Alaric a reușit să atragă peste 26.000 de urmăritori pe aplicația de socializare.

Profeţia care stârneşte îngrijorare în showbiz

Tiktokerul-profet cunoscut sub numele de „Călătorul în timp” avertizează asupra faptului că, în mai puţin de două luni, o celebritate internaţională va fi asasinată. Utilizatorul a dat mai multe indicii referitoare la identitatea acestei celebrităţi, iar mai mulţi comentatori au indicat acelaşi nume.

„Călătorul în timp” a oferit, de data aceasta, informaţii referitoare la un asasinat în lumea vedetelor internaţionale. Nu a oferit niciun nume, însă, detaliile cu ajutorul cărora a descris-o pe ,,viitoarea victimă” au fost suficiente pentru a trezi bănuieli în rândul internauților. Acesta a dat un indiciu important, şi anume faptul că este vorba despre un ,,rapper, proprietar de brand sau om de afaceri”.

Tiktokerul susţine că motivul asasinatului ar fi controversele create de această vedetă. Secrete dezvăluite, comentarii controversate și multă lume deranjată. Acestea ar fi motivele pentru care ar urma să fie asasinată celebritatea respectivă.

,,Atenție. Da, sunt un călător în timp real, în mai puțin de două luni, o celebritate va fi asasinată. Acesta a avut recent câteva controverse care i-au făcut pe unii să vrea să-i facă rău. Poate îl cunoașteți ca rapper, proprietar de brand sau om de afaceri, toată lumea știe cine este. Lumea va tăcea când se va întâmpla acest lucru, iar Steaua de Crăciun va cădea”, a transmis „călătorul în timp” pe TikTok, potrivit cancan.ro

Mai mulţi comentatori l-au indicat pe rapperul Kanye West.

Citește și „Călătorul în timp” de pe TikTok, predicţii pentru 2022: „Cel mai puternic cutremur din istorie”