CALAUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII. Care este zodia care primește ajutor Divin: „Te ajută în misiunea ta divină în această viață”

Iata pentru marti 5 martie 2024 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

05 mart. 2024, 09:38
CALAUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII. Care este zodia care primește ajutor Divin: „Te ajută în misiunea ta divină în această viață”
CALAUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII. Care este zodia care primește ajutor Divin: „Te ajută în misiunea ta divină în această viață”

Numele Arhanghelului Mihail inseamna “Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Citește și: Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria. Regina Îngerilor ne veghează sufletul: „Este un timp de noroc și abundență”

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

EXPRIMA-TI ADEVARUL INTERIOR!

Munca ta creativa straluceste cel mai mult atunci cand ea reflecta gandurile si sentimentele tale reale.

Daca te-ai simtit cumva blocat creativ, acest mesaj pe care il primesti are drept scop sa te faca sa zbori din nou. Incepe prin a exprima exact ce simti acum. Scrie despre asta, canta, picteaza, fotografiaza, danseaza sau proclama-ti adevarul interior in orice forma te simti inspirat sa o faci. Cand incepi cu adevarul despre ce simti in fiecare moment, tu deblochezi orice blocaj creativ. Desi te-ai putea simti vulnerabil cand iti exprimi emotiile si gandurile curente, tine minte ca acest proces te va conduce spre noi inaltimi creative. Nu trebuie sa iti arati sentimentele care te jeneaza in public ; totusi, iti face bine sa le exprimi tie insuti si sa le scoti in afara pentru a ajunge la o creativitate autentica.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru ca ma sustii sa imi exprim sincer gandurile si emotiile, iar acest lucru imi face mult bine si ma ajuta sa fiu un om creativ in orice fac.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

AJUTOR DE LA FECIOARA MARIA

Binecuvantata Fecioara Maria te ajuta in misiunea ta divina in aceasta viata.

Acest mesaj semnaleaza influenta pozitiva pe care o are in viata ta Fecioara Maria. Ea simbolizeaza puritatea, devotamentul, miracolele, credinta si grija fata de copii. Cel mai probabil, primesti acest mesaj pentru ca misiunea ta de viata implica intr-o forma sau alta copiii – ai tai sau ai altora. Poate fi vorba de statutul de parinte sau a fi invatator, profesor, pediatru, neonatolog, psiholog, scriitor, artist sau inventator ce ajuta copiii.

Ai primit acest mesaj si ca sa fii apropiat mai mult de Fecioara Maria care binecuvanteaza viata tuturor celor care o cheama. Fecioara Maria, ca si toti arhanghelii, este atotcuprinzatoare, fara limita in timp si spatiu si iubeste neconditionat si egal pe toata lumea. Cheam-o dupa nume, spune-i despre ceea ce simti si cere-i sa te ajute … iar Fecioara va fi intotdeauna acolo pentru tine cu cea mai dulce iubire pe care ai simtit-o vreodata.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, dragi ghizi spirituali, multumesc pentru ca ma conectati cu cea mai dulce iubire posibila de la Fecioara Maria, alaturi de care orice bun este posibil in viata mea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Previziuni rune martie 2024. Mannaz te trage de mânecă, Thurisaz te pune pe gânduri, Isa pune frână