Previziuni rune martie 2024. Mannaz te trage de mânecă, Thurisaz te pune pe gânduri, Isa pune frână

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna martie 2024. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

04 mart. 2024, 23:46
Previziuni rune martie 2024. Mannaz te trage de mânecă, Thurisaz te pune pe gânduri, Isa pune frână
Previziuni rune. PERTH aduce schimbarea, iar RAIDO te pune pe drumuri. Ce zodii trebuie să fie cu băgare de seamă în aceste zile

Previziuni rune martie 2024. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii martie 2024 si ce transmite fiecare:

Previziuni rune martie 2024 pentru BERBEC
Berkana
Runa indica faptul ca urmeaza o perioada de crestere. Te simti bine, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. La locul de munca se anunta o buna colaborare cu colegii, un progres. Este o perioada propice pentru studiu, cursuri de perfectionare si dezvoltare personala. Fii atent la tot ce se intampla in jurul tau. Dezvoltarea necesita efort, dar si intelegere deplina a lucrurilor care se petrec. Caci nimic nu este intamplator si nu se petrece de la sine. Este nevoie de hotarare, actiune, perseverenta si rabdare. Obiceiurile vechi nu dispar de la sine.

Previziuni rune martie 2024 pentru TAUR

Mannaz
Nu e nevoie sa te dai mare. Uneori este nevoie de smerenie. Nu atrage atentia asupra ta in mod artificial. Ti se poate parea nedrept ca oamenii din jurul tau nu iti ridica statuie sau ca sefii nu te idolatrizeaza. Da dovada de flexibilitate si nu deveni agresiv. Perioada urmatoare este ideala pentru a face schimbari. Invata sa devii mai rational, mai calm. Analizeaza-te mai mult si vei culege roadele muncii tale, fara sa fie nevoie sa faci valva.

Previziuni rune martie 2024 pentru GEMENI
Thurisaz
Urmeaza o perioada in care ai nevoie de reflectie. Nu lua nicio decizie pana cand nu cantaresti bine fiecare aspect. Nu are sens sa te grabesti, indiferent despre ce e vorba. Concentreaza-te pe oportunitatile care apar in calea ta, atat in afaceri, cat si in viata private. Bazeaza-te pe experientele trecutului pentru a nu face aceeasi greseala de doua ori.

Horoscop 4-10 martie 2024 cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea o săptămână agitată. Adevărata provocare va fi ieșitul din zona de confort
Mesaj rune martie 2024 pentru RAC
Isa
Poti considera ca este o perioada de stagnare, insa ar trebui sa o privesti ca pe linistea de dinaintea furtunii. In sensul bun al cuvantului. Poate ca rezultatele muncii tale nu vor fi rasunatoare sau macar, nu atat de rasunatoare pe cat iti doresti, insa ele vor exista. Insa, pentru o persoana atat de nerabdatoare si orientate spre succes, poate fi dificil sa astepte. Trateaza aceasta perioada ca pe semanat. Acum plantezi semintele. Iar cresterea plantelor nu este brusca, imediat ce ai sadit samanta. Sunt etape pe care nu ai cum sa le sari. Partea buna este ca esti pe drumul cel bun, chiar daca nu esti convins ca e asa!

Citeste si Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii martie. O zodie este bântuită de Lilith-Luna Neagră, alta are parte de energii grele de pe Marte

Mai multete detalii, pe sfatulparintilor.ro