CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: LUNI 18 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zile

Iată pentru LUNI 18 FEBRUARIE 2019 călăuzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail și îngerii săi. Fii atent ce mesaj divin vine spre ține, îți este de mare folos. Trăiește-ți ziua cu acest mesaj în gând și suflet. Așteaptă-te la tot ce este mai bun ! Nu ești singur niciodată, ci permanent înconjurat de ghizi și ființe angelice ce lucrează pentru a-ți fi bine.

RomaniaTV.net
17 feb. 2019, 20:52
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: LUNI 18 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zile

 

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne lasate in calea ta, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate. 

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi. 

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. 

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.  

Mesajele sunt primite prin intermediul formei stravechi de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator. 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC 

Tu si persoanele iubite sunteti in siguranta

Ingerii te protejeaza pe tine si pe persoanele pe care le iubesti… inclusiv familia si prietenii din ceruri. Acest mesaj este un semn ca te poti relaxa, stiind ca Arhanghelul se ingrijeste de detalii si te salveaza pe tine si pe cei iubiti in toate privintele.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE : lasa grijile si preocuparile in seama lui Dumnezeu si a ingerilor / ei se vor ocupa si de nevoile tale financiare / iti vor proteja afacerea / vei calatori in siguranta / o persoana iubita din ceruri este fericita si iti trimite iubire / aminteste-ti ca grijile sunt o forma de rugaciune, asadar roaga-te doar pentru ceea ce doresti.

Rugaciune : Doamne Dumnezeule si Arhanghele Mihail, va multumesc ca vegheati asupra mea si a celor pe care ii iubesc [specificati numele acestora]. Va rog sa ma ajutati sa ma simt in siguranta si in pace ; si umpleti-ma cu credinta, sa ma pot focaliza asupra prioritatilor si sa ma bucur de o viata sanatoasa si fericita. 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR 

Cere Arhanghelului Mihail sa te ajute in aceasta situatie

Situatia care te preocupa poate fi imbunatatita cu ajutorul ingerilor. Acest mesaj iti aminteste ca niciodata nu este prea tarziu sa chemi ingerii in ajutor, iar sprijinul lor va imbunatati imediat totul. Ei iti vor darui inclusiv pace launtrica, idei si perspective noi. Ingerii te vor ajuta pe cai ingenioase si neasteptate, deci fii deschis fata de miracole care pot lua forme surprinzatoare.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE : sa stii ca esti puternic, nu esti o victima / elibereaza orice invinuire fata de tine sau fata de altii / focalizeaza-te pe solutii, nu pe probleme / permite altor oameni sa te ajute / pastreaza-ti mintea deschisa fata de solutiile alternative.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, iti multumesc ca ma sprijini in aceasta situatie [descrie situatia]. Te rog sa ma ajuti sa fiu in orice clipa plin(a) de credinta si de pace. 

Citeste aici mesajul saptamanal al ingerilor pazitori pentru zodia ta . 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI 

Lucrul cu energie vindecatoare

Acest mesaj inseamna ca situatia ta actuala va beneficia de energie vindecatoare pe care o poti obtine de la ingeri (cere-o !), de la un vindecator energetic calificat sau din propriile intentii si din energia proprie.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE : ia masuri pentru cresterea energiei si vitalitatii, de exemplu fa exercitii fizice si hraneste-te sanatos / urmeaza un curs de vindecare energetica / rezerva-ti o sedinta cu un vindecator energetic calificat / misiunea ta personala implica lucrul cu energia vindecatoare.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, multumesc ca mi-ai trimis energie vindecaotare mie si prin mine, pentru binecuvantarea mea si a tuturor celor din jurul meu. Multumesc ca m-ai pus in legatura cu vindecatori si profesori plini de iubire si cu o deosebita integritate, care imi transmit si ma invata modalitati de vindecare energetica.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.