CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: luni 22 ianuarie 2024. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru luni 22 ianuarie 2024 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

22 ian. 2024, 11:41
CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: luni 22 ianuarie 2024. Mesajul si rugaciunea zilei!

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Citește și Horoscop DRAGOSTE 22-28 ianuarie 2024! Uranus iese din retrograd, iar astrele le-au pregătit surprize de proporții zodiilor

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

FAMILIE: Sa iti iubesti prietenii si familia este esential pentru scopul vietiit ale

Ai primit acest mesaj de la Arhanghelul Mihail ca sa ti se reaminteasca faptul ca scopul vietii tale iti incepe de axasa. Tu servesti o functie importanta prin relatiile cu membrii familiei tale. Asta include rugaciunile pe care le spui in numele lor, bunatatea pe care o manifesti si compasiunea pe care o ai pentru actiunile lor. Acest mesaj este si un indicativ pentru o munca de iertare pe care ar fi bine sa o faci din care va beneficia toata lumea implicata. Poti incepe acest proces pur si simplu mentinand intentia de a curata energia dintre tine si cei dragi. Tu deja stii care sunt oamenii pe care ai nevoie sa ii ierti pentru ca apar in primele tale ganduri despre acest subiect.

Un scop de viata nu este neaparat ceva pompos ca o cariera fulminanta. Un scop de viata este directia in care te dezvolti ca sa iti manifesti abilitatea de a iubi cu adevarat. Pentru multi oameni, relatiile in familie sunt piatra de incercare in termenii de a invata sa se ridice deasupra egoului si a provocarilor sale. Focusandu-te asupra celor dragi si frumusetii lor interioare, incepi sa vezi acest frumos si in tine si in intreaga ta viata.

Astazi spune rugaciuni de sanatate si abundenta pentru fiecare membru de familie si observa cum reactionezi in interiorul tau. Vei experimenta o stare noua de pace care iti va aduce beneficii in nenumarate feluri.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ca ma indrumi si sustii sa am relatii de iubire si pace sufleteasca cu intreaga mea familie!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

EXPRIMARE CREATIVA: Sufletul tau tanjeste sa se exprime prin creativitate

Primesti acest mesaj pentru ca, probabil, esti intr-un punct in care te simti blocat sau impotmolit dintr-un anumit punct de vedere. Arhanghelul Mihail si ingerii sai te calauzesc sa iti trezesti creativitatea implicandu-te intr-o munca artistica sau bazata pe mestesugul mainilor. Aceasta activitate nu trebuie sa fie vazuta sau auzita de alti oameni si nu este neaparat parte din scopul divin al vietii tale. Insa actiunea creativa in sine, nu rezultatul, este partea importanta aici.

Atunci cand lucrezi cu lumina, sunetul, culoarea sau muzica, mintea ta calatoreste spre dimensiuni superioare si poti primi mai usor ghidarea divina disponibila tie oricum mereu. Exprimarea creativa este o sursa de iubire si lumina ce iti permite sa te conectezi cu Dumnezeu si ingerii la o frecventa foarte inalta. Asadar, fie ca pictezi, asculti muzica, cosi, faci bijuterii, aranjezi flori, practic creezi cadrul benefic in care sa primesti idei creative minunate pentru viitorul tau si drumul in viata.

Este important sa actionezi fara intarzieri si scuze si fara tendinte de perfectionism cu privire la rezultatul creatiei tale. Incepe asadar acum!

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, te rog sa curgi inspiratie si frumos divin prin mainile mele acum! Iti multumesc!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și Horoscop cumpene 2024. Cea mai dificilă zi din an pentru fiecare zodie