Horoscop cumpene 2024. Cea mai dificilă zi din an pentru fiecare zodie

Cum să eviți ceea ce ar putea fi cea mai dificilă zi din an pentru tine. Sfaturi de la astrologi pentru fiecare zodie în parte

22 ian. 2024, 09:30
Horoscop cumpene 2024. Cea mai dificilă zi din an pentru fiecare zodie

Horoscop cumpene 2024. Fii pregătit! Anul 2024 are și părțile lui mai puțin bune. Astrologii au alcătuit o listă cu zile mai puțin fericite, bazându-se pe evenimentele astrale din zilele respective care pot influența mai puternic anumite zodii.

Indiferent dacă se perioade tulburi, este întotdeauna o idee bună să nu fim luați prin surprindere. Din fericire, această analiză a celei mai nefericite zile a zodiei tale din 2024 te poate ajuta să te pregătești ca să poți contracara eventuala doză de energie negativă.

Citeşte şi: Horoscop săptămânal rune pe zodii, 22-28 ianuarie 2024. EHWAZ inversată aduce tensiune pentru Berbeci, SOWULO vine cu succes pentru Lei

Retrogradarea lui Mercur nu încetează niciodată să provoace unele agitații mai puțin ideale, iar pentru că acest eveniment cosmic se va produce de patru ori în 2024, te poți aștepta să întâmpini mai multe probleme legate de comunicare, călătorii și tehnologie pe parcursul anului. Cu toate acestea, acele perioade nu sunt singurele în care ar trebui să fii precaut.

La fel cum fiecare zodie are o zi când norocul le va fi la cel mai înalt nivel, va exista și o perioadă de 24 de ore în care fiecare plasare astrală va avea norocul său testat sever. Problemele pot varia de la probleme acasă la probleme financiare, în funcție de poziția planetelor în acea perioadă.

Continuă să citești pentru a descoperi în ce zi a anului 2024 trebuie să fii în gardă, în funcție de zodia ta!

Horoscop cumpene 2024. Berbec
19 aprilie 2024

Ziua cea mai nefericită a anului 2024 pentru Berbec este 19 aprilie și nu, nu este pentru că este ultima zi a sezonului semnului de foc. Mercur va fi încă retrograd în Berbec, ceea ce te poate face să te simți melancolic și temperamental. Impulsivitatea ta ar putea să-ți distrugă relațiile, așa că probabil este cel mai bine să rămâi de unul singur în acea zi și să nu intri în conflicte.

Taur
1 mai 2024

Din păcate pentru Taur, ziua cea mai nefericită a semnului de pământ cade fix în mijlocul propriului lor sezon: 1 mai. Venus va forma o cuadratură cu Pluto în acea perioadă, ceea ce probabil te va face să exagerezi lucrurile și să crești dramatismul la maxim. Fă un pas înapoi, respiră adânc și privește imaginea de ansablu. Nu lua nicio decizie până când nu ești sigur de angajament.

Horoscop special 2024-2044. Pluto intră în Vărsător pentru 20 de ani: schimbări radicale pentru Tauri, Gemenii trec prin momente întunecate

Horoscop cumpene 2024. Gemeni
17 mai 2024

Mercur va forma o cuadratură cu transfomatorul Pluto în ziua cea mai nefericită a anului pentru Gemeni: pe 17 mai. Acest lucru ar putea duce la unele probleme financiare sau tulburări acasă, în spațiul conjugal. Din fericire vei scapa de vibrațiile proaste înainte de începerea sezonului tău. Relaxează-te, fă mișcare și nu lua decizii la cald!

Horoscop cumpene 2024. Leu
19 august 2024

Multe se vor întâmpla cosmic pentru Leu pe 19 august, și nu într-un mod prea bun. Între Soarele care formează o cuadratură cu Uranus, Marte retrograd în Leu și închiderea sezonului tău, te-ai putea simți impulsiv și nesăbuit. Ai putea avea probleme în relații dacă nu reșești să-ți ții sub control nervii. Fă exerciții de respirație, odihnește-te și păstrează-ți calmul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.