CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARTI 10 MARTIE 2020. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru MARTI 10 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna "Cel ce este asemenea lui Dumnezeu". Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

RomaniaTV.net
09 mart. 2020, 20:57
CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARTI 10 MARTIE 2020. Mesajul si rugaciunea zilei!

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

VULNERABILITATE

Asculta de sentimentele tale vulnerabile, ele contin intelepciune si inspiratie ; apoi roaga-te pentru tarie in a te focusa pe prioritatile tale, orice ar fi.

Acest mesaj te reasigura de faptul ca este in siguranta sa te confunti cu acele trairi mai delicate si fragile si sa le vezi drept muze de inspiratie pentru spiritul tau creativ. A te simti vulnerabil nu inseamna ca esti de fapt chiar vulnerabil sau in nesiguranta, ci mai degraba ca sentimentele iti vorbesc … si cauta sa iasa si sa se exprime prin munca ta creativa. Poti sa fii sigur ca tot ceea ce tu simti este universal experimentat si de foarte multi alti oameni. Iti poti vindeca sentimentele de izolare, respingere, abandon, tradare, umilire, nedreptate care sunt prezente in asa de multi oameni, ajutandu-i sa stie ca nu sunt singuri in experientele lor emotionale.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, dragi ingeri pazitori, va multumesc pentru ca ma calauziti sa imi vad frumusetea si completitudinea in toate sentimentele pe care le simt si sa le exprim in moduri creative ce ii inspira si pe alti oameni.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

IUBESTE-TI MUNCA

Cu cat iti deschizi mai mult inima si pui mai multa iubire in creatiile tale, cu atat ele au mai multa energie de viata ca sa traiasca.

Cheia pentru absolut orice cauti si iti doresti este iubirea iar acest mesaj are rolul sa iti reaminteasca acest lucru. Da, poate ca ai avut momente in care ai fost ranit si dezamagit. Totusi, a-ti inchide inima ca sa te protejezi nu este raspunsul.

Alegand sa iti deschizi inima, vei lasa lumina iubirii sa straluceasca asa de mult incat iti va calauzi ca un far munca. Asta va atrage oamenii potriviti care iti vor da companie si suport. Cand creezi cu inima deschisa, oamenii pot simti intuitiv energia vindecatoare a iubirii in munca ta… si vor fi atrasi ca un magnet spre ea. Fa apel la iubirea lui Dumnezeu, a Fecioarei Maria, a lui Iisus si a Arhanghelilor ca sa iti curete vechi dureri si sa privesti spre perspective pline de promisiuni si iubire.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, Arhanghele Gabriel, va multumesc pentru ca ma sustineti sa fiu deschis la inima si ca tot ce fac sa fie scaldat in iubirea mea.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

FA-TI UN PANOU CU VIZIUNILE TALE

Creeaza-ti un panou cu imagini si cuvinte care te inspira.

Acesta este un mesaj foarte placut si o sarcina divina plina de bucurie prin care ti se sugereaza sa iti vizualizezi planul lui Dumnezeu pentru tine. Un panou cu viziuni poate lua mai multe forme, dar modelul clasic consta intr-o colectie de texte si imagini pe care le extragi din sursele de inspiratie si le lipesti sau le prinzi de panou. Acestea sunt pozitive si pline de inspiratie si viziune si simti multa bucurie si adevar personal privindu-le.

Poti gasi ceea ce cauti in reviste sau pe internet. Poti chiar crea tu desene cu ce te inspira. Orice care te ajuta este o adaugare minunata la acest panou. Este un obicei traditional sa faci un asemenea panou cand intri intr-un nou an, de o aniversare sau de orice inceput de nou drum in viata. Cu toate acestea, orice moment este unul perfect pentru a crea un asemenea panou de inspiratie. Poti continua sa adaugi sau sa inlocuiesti imaginile si textele in functie de ce te face sa visezi si sa vibrezi! Plaseaza-ti acest panou undeva unde sa il poti privi zi de zi. Pentru ca el este ceva foarte personal, poate ca doresti sa il pui undeva foarte privat ca sa il vezi doar tu.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, dragi ingeri pazitori, va multumesc pentru ca ma calauziti sa imi construiesc cu drag si inspiratie viitorul prin imagini si texte ce ma inspira si imi sustin visele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-zilnic-horoscop-3/calauzire-zilnica-zodii-de-la-arhanghelul-mihail/