CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARTI 16 IULIE 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru MARTI 16 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna "Cel ce este asemenea lui Dumnezeu".

RomaniaTV.net
16 iul. 2019, 05:37
CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARTI 16 IULIE 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

CURCUBEUL ITI TRIMITE BINECUVANTARI

Binecuvantarile sub toate formele sunt ca o cascada in jurul tau in viata ta acum. Exact cum un curcubeu are toate culorile spectrului solar in componenta sa, la fel fiecare domeniu al vietii tale este binecuvantat divin. Este un moment excelent sa incepi un nou proiect, sa initiezi o relatie, sa cumperi o casa, un apartament, sa incepi un program destinat sanatatii si starii de bine, sa incepi un nou job sau sa schimbi cariera. Da drumul ezitarilor si preocuparilor. Oricare ti-ar fi visul pentru viitorul tau, acum este timpul sa incepi. Vei reusi.

MESAJ SUPLIMENTAR : Atunci cand apare curcubeul pe cer sau intr-un mesaj de acest tip, ai incredere ca este un semn clar ca binecuvantarile sunt si vor fi abundente asupra ta. Numara-ti binecuvantarile si fii recunoscator pentru cele pe care deja le-ai primit si sa stii ca inca multe te asteapta in viitor. In sensul mai profund, tu esti binecuvantarea. In multe forme, curcubeul este un mesager de la Dumnezeu care iti vesteste ca totul este bine pentru tine. Acest mesaj mai indica si ca este timpul sa mai pui culoare in viata ta. Picteaza o incapere, schimba culorile perdelelor sau pur si simplu condimenteaza-ti viata.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru toate binecuvantarile pe care mi le aduci aproape de la divinitate si pentru toate oportunitatile binecuvantate pentru care ma protejezi pe calea mea.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

Rasar zorile, incepe un nou ciclu

O noua zi de viara a inceput si o data cu ea tu esti in fata unui nou ciclu de viata. Este timpul sa eliberezi vechiul si sa incepi din nou. Curata tot ce a fost si nu iti mai trebuie, lasa fila vietii alba si curata in fata ta. Desi este dificil sa dai drumul unor rutine familiare, unor situatii sau unor relatii care nu te mai imputernicesc dar cu care esti obisnuit, acum este timpul sa te concentrezi pe viitor si sa lasi trecutul sa plece.

MESAJ SUPLIMENTAR : Calatorul divin pe calea vietii sale priveste spre est la rasaritul soarelui si afirma ca o noua zi si un nou ciclu de viata incepe. Noile inceputuri sunt deseori scaldate in necunoscut. Totusi, calatorul observa de-a lungul calatoriei sale extinse ca viata merge in asemenea cicluri. Plantele mor tamna ca sa poata exista o noua nastere primavara, soarele rasare si apune, este dansul universal al mortii si renasterii. Exista un timp pentru final si un timp pentru inceput. In viata ta, te afli acum in fata unui nou inceput pe o anumita zona. Infrunta frica fireasca de necunoscut si ai disponibilitate sa pasesti inainte. Va fi bine.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, te rog sa ma sustii in toate momentele de inceput al sezoanelor vietii mele, sa ma protejezi in fata necunoscutului si s imi aduci oportunitati pline de implinire. Iti multumesc !

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

MERGI INCET, IA-TI TIMP

Chiar daca nu poti vedea ce urmeaza in continuare in viata ta, ce este dupa acel colt urmator, chiar daca totul iti pare in ceata, mergi, continua sa mergi, insa fa-o incet si delicat. Esti in siguranta. Cand iti dedici timp sa mergi lent, noi perceptii apar pe care nu ai avea cum sa le prinzi daca ai avansa rapid. Renunta un pic la ritmul alert al vietii de zi cu zi si paseste in maiestatea tacerii. Rezista impulsului de a merge dupa primul impuls. Ia-ti timp sa te acordezi la intuitia ta profunda. Puterea se intareste in asemenea vremuri in care te relaxezi in momentul prezent.

MESAJ SUPLIMENTAR : De-a lungul drumului vietii, uneori ceata este asa de groasa incat calatorul divin se simte nesigur despre tot. Incotro ma indrept ? Ce sunt menit sa fac ? De ce nu pot vedea ce este in fata ? Cu toate acestea, in asemenea momente de necunoastere apar cele mai profunde raspunsuri la cele mai mari intrebari ale vietii. Secretul este sa traversezi incet si prudent ca sa nu te impiedici si sa cazi. Fii atent. Procedeaza cu atentie in toate situatiile pe masura ce simti care este cea mai buna directie. Asculta ce iti sopteste sufletul si ai incredere in el.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, te rog sa ma indrumi prin intuitie si inspiratie ca sa imi aud calauza interioara si sa imi gasesc cu claritate drumul bun in viata. Iti multumesc !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.