CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: MIERCURI 11 SEPTEMBRIE 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru MIERCURI 11 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

RomaniaTV.net
11 sept. 2019, 05:48
CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: MIERCURI 11 SEPTEMBRIE 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

CORECTITUDINE : Cariera ta aduce dreptate si protectie altora care au nevoie de ajutorul tau

Arhanghelul Mihail iti transmite prin acest mesaj faptul ca scopul tau sufletesc implica sa ii protejezi pe altii de nedreptate. Vei gasi satisfactie in cariere ce implica meditatie, lege, stiinte politice, securitate, si tot asa. Poti chiar sa imbini aspecte spirituale in munca ta, cum ar fi munca de vindecare combinata cu rezolvari de conflicte. Ai abilitati naturale de a conduce si delega, iar altii se uita spre tine pentru directie si ghidare. Onorezi si respecti responsabilitatile ce iti sunt atribuite si esti respectat pentru asta. Ti se cere sa continui sa ai incredere in ghidarea inimii tale in evolutia carierei tale. Universul stie unde e cel mai mare nevoie de tine si vei fi trimis in acea directie dar vei fi si ajutat divin ca sa iti pui abilitatile in cea mai buna utilizare.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru calauzirea pe care mi-o dai in munca mea si te rog sa ma indrumi si sustii sa pot ajuta cat mai multi oameni.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

ABUNDENTA INFINITA: Esti complet sustinut pe masura ce te dedici scopului divin al vietii tale

Arhanghelul Mihail iti transmite prin acest mesaj reasigurarea ca, pe masura ce tu te focusezi sa fii in serviciul altora si divinitatii si sa iti urmezi ghidarea interioara, nevoile tale vor fi solutionate intotdeauna. Cu cat renunti mai usor si repede la ingrijorari si ai incredere in abundenta infinita a Universului, cu atat aceasta abundenta va curge spre tine. Retine intotdeauna ca rugaciunea ta si sentimentele pozitive imbunatatesc situatiile, in timp ce ingrijoraream agraveaza totul. Poti sa lasi grijile spre Dumnezeu si ingeri pentru vindecare.

Abundenta vine spre tine in moduri neasteptate, deci nu pierde timp si energie incercand sa iti dai seama cum se intampla. In schimb, dedica ganduri si actiuni ca sa urmezi vocea din interiorul tau. Aceasta voce sa iti fie partener in orice faci in munca ta. Rugaciunile iti sunt auzite si raspunsul lor vine deseori prin ceea ce tu numesti intuitie.

Mentine viziuni pozitive si sentimente ca ai siguranta financiara. Afirma ca acesta este adevarul tau, chiar acum. Simte-te complet sustinut si asa va fi. Vei primi directii specifice cum sa actionezi in baza raspunsurilor rugaciunilor tale. Este esential sa creezi timp in liniste ca sa auzi aceasta ghidare interioara, apoi sa o urmezi fara ezitare si intarziere.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru calauzirea pe care mi-o acorzi prin intuitia si inspiratia ce imi vorbesc din interiorul fiintei mele !

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

DORINTELE INIMII: Esti sustinut, ghidat si protejat in timp ce visele iti devin realitate

„Ce isi doreste inima ta?” este intrebarea pe care Arhanghelul Mihail si ingerii ti-o adreseaza acum. Esti la o intersectie importanta a vietii tale in care e nevoie sa iei decizii cu privire la ce iti doresti cu adevarat. Nimeni, nici macar Dumnezeu si ingerii, nu pot lua aceste decizii pentru tine. Petrece timp in solitudine, in contemplare linistita si priveste cu onestitate dorintele inimii pentru ca sunt deschise multe optiuni spre tine.

Vestea buna este ca de indata ce ai claritate, usile oportunitatilor ti se deschid cu usurinta. Vei dansa in parteneriat cu intuitia ta: mai intai ascultand de vocea ta interioara si apoi actionand dupa acea ghidare. Desi calea ta poate implica ceva mai multa munca si tenacitate, ea va fi lina si pasnica.

Tu, ca si oricine altcineva, meriti sa fii fericit. Aceasta este vointa lui Dumnezeu pentru noi toti. Fericirea ta ridica vibratia in lume si radiaza energie vindecatoare oriunde mergi.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ca ma ajuti sa imi vad dorintele inimii si ca imi dai putere sa le urmez si implinesc !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.