CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: MIERCURI 27 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Iată pentru MIERCURI 27 februarie 2019 călăuzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail și îngerii săi. Fii atent ce mesaj divin vine spre ține, îți este de mare folos. Trăiește-ți ziua cu acest mesaj în gând și suflet. Așteaptă-te la tot ce este mai bun ! Nu ești singur niciodată, ci permanent înconjurat de ghizi și ființe angelice ce lucrează pentru a-ți fi bine.

RomaniaTV.net
26 feb. 2019, 20:51
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: MIERCURI 27 februarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne lasate in calea ta, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate. 

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice! 

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi. 

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. 

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.  

Mesajele sunt primite prin intermediul formei stravechi de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator. 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC 

INFLORESTI, AI RABDARE !

„Abia esti la un inceput, deci ai rabdare cu tine si cu intregul proces in care te afli si nu renunta.”

In multe feluri, si tu esti ca o boboc de floare ce se deschide si este pregatit sa creasca. Nu incerca sa grabesti acest proces pentru ca este parte din calea minunata a vietii. Bucura-te sa inveti noi cunostinte si sa capeti noi abilitati. Ia-ti timpul necesar ca sa culegi noi idei. Ingrijeste-ti cu iubire corpul cu mult aer proaspat, apa proaspata si mancare sanatoasa si soare ori de cate ori ai ocazia. In curand, vei primi semnalul foarte clar ca este timpul sa iti pui in actiune tot ce ai invatat. Petrece timp cat mai mult in medii curate, printre flori sau munceste ori foloseste-te de esentele florale Bach sau de uleiuri esentiale pure pentru a-ti sustine procesul de crestere.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj : incetineste ritmul ; ai rabdare ; implica-te in ingrijirea plantelor ; foloseste aromaterapia si/sau esentele florale pentru echilibrul emotional si fizic ; mentine-ti credinta vie.

Rugaciune : Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca imi sustineti procesul de inflorire si crestere pas cu pas. Va multumesc ca imi dati semnale de a-mi regla ritmul propriu de a trai cu cel natural al vietii. 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR 

IESI AFARA IN AER CURAT

 „Ai stat in interior pentru prea mult timp. Iesi in exterior si inspira aer proaspat.”

A sta foarte multe ore inchisi in spatii fara acces la aer proaspat nu este modul natural de a trai pentru oameni pe aceasta planeta miraculos de frumoasa. Sunt foarte multe de vazut si experimentat atunci cand iesi dintre cei patru pereti si acoperisul deasupra capului. O iesire zilnica in exterior nu doar ca iti va revigora sufletul si spiritul, dar iti va da speranta si incredere in viitorul vietii tale si al planetei. In exterior poti vedea tot ceea ce are natura minunat sa iti ofere : florile pregatite de inflorire, frunzele, pasarile ciripind si chiar vantul care iti mangaie parul. Nu lasa nicio zi sa treaca fara sa fii in contact cu aerul exterior pentru ca este una din cele mai pline de satisfactii forme de bucurie pentru sufletul tau insetat de viata.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj : petrece timp in natura ; schimba-ti jobul cu unul care sa iti permita o mai mare flexibilitate de program ca sa fii in contact mai mare cu natura si exteriorul ; ocupa-te de aspecte de imbunatatire de mediu ; recunoaste nevoia de echilibru in viata, pentru a avea mai multa odihna si joaca ; o manifestare importanta pentru tine va avea loc in lunile in care natura incepe sa infloreasca.

Rugaciune : Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru indemnul de a-mi hrani sufletul cu bine si bucurie, petrecand mai mult timp in afara casei si serviciului. Stiu sa ma bucur cu recunostinta de tot ceea ce are planeta sa imi arate si daruiasca !

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI 

AI MENIRE SA CALAUZESTI COPIII

„Tu esti foarte bun in a ajuta, consilia si vindeca copiii. Foloseste-ti acum abilitatile ca sa ajuti copii.”

Cineva poate fi si bland dar si un protector feroce in acelasi timp. Focusul meu vigilent de a mentine protectia si armonia din interiorul caselor vine si din dorinta ca copiii sa iti manifeste bucuria tineretii si simtul de miracol si curiozitate in fata vietii, neobstructionati de stresurile adultilor si de problemele vietii voastre. Cum altfel pot ei ramane cu spiritul pur incat sa continue sa creada in ingeri si in zeitati ? Cum altfel se pot mentine rasetele cristaline ale copilariei ? Alatura-te mie in a ghida copiii si vei vedea propria-ti imaginatie cum infloreste din pricina stralucirii acestor fiinte tinere minunate. Propriul tau entuziasm si spirit tineresc vor atrage respectul si atentia copiilor. Te voi indruma spre copii si tineri care pot beneficia de ajutorul tau.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj : petrece mai mult timp cu copiii (tai) ; poarta conversatii de la inima la inima cu copiii (tai) ; implica-te intr-o cariera ce are legatura cu a ajuta copiii sau parintii acestora ; fii voluntar alaturi de tineri ; sa stii ca in viata ta vor intra curand copii ; vei fi parinte ; ai grija de propriul tau copil interior prin ras si joaca.

Rugaciune : Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca imi indrumati pasii spre bucuria de a fi alaturi si aproape de copii, de a-mi iubi copilul interior si de a inflori si eu in contact cu energia copiilor si tinerilor

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.