CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: SÂMBĂTA 26 ianuarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei

Iata pentru SAMBATA 26 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

RomaniaTV.net
26 ian. 2019, 07:07
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: SÂMBĂTA 26 ianuarie 2019. Mesajul şi rugăciunea zilei

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne lasate in calea ta, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.
Mesajele sunt primite prin intermediul formei stravechi de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
„Iti devin mai clare adevaratele tale credinte, ceea ce duce la sustinere divina ca sa faci schimbarile de viata necesare binelui tau.”
Acest mesaj a venit la tine pentru ca te-ai rugat si ai meditat cu privire la calea si evolutia ta spirituala. Poate ca ai simtit conflicte intre ceea ce gandeai, mostenit si preluat de la cei ce te-au format de-a lungul vietii, si ceea ce gandesti acum si simti ca sunt credintele tale reale. Poate te-ai intrebat daca sa urmezi anumite directii traditionale sau pe unele alternative. Poate ca ai studiat sau ai participat la anumite grupuri spiituale, incercand sa vezi in care te potrivesti si sa gasesti alti oameni aliniati cu valorile tale.

In timp ce iti doresti sa ai propriile decizii spirituale in mod independent, te simti totodata influentat si de trecut si de opiniile spirituale ale familiei sau altora. Ai vrea sa iei decizia cea mai buna pentru tine si recunosti si ca unele din credintele vechi au meritele lor.

Chiar si cand oamenii au aceeasi credinta religioasa, ei tot au interpretari diferite. Este greu de gasit doua persoane care sa fie total de acord despre orice aspect ai unei cai spirituale sau religioase, pentru ca fiecare are propria sa experienta adanca. Lectiile tale de viata sunt cele care continua sa iti modeleze credintele, deci continua s te rogi si sa iti urmezi calauzirea. Gasirea de oameni care au credinte similare cu tine poate duce la prietenii profunde si la ajutor de a avansa pe calea ta spirituala.

Acest mesaj este si despre o relatie care are un conflict din cauza ca parteneri au convingeri spirituale diferite. O asemenea situatie provocatoare trebuie rezolvata prin rugaciune pentru ca divinitatea sa aduca aliniere si pace in sufletele celor implicati iar persoanele sa trateze cu acceptare si respect optiunea si calea celuilalt daca doreste sa ramana alaturi de el/ea.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi esti alaturi pe drumul sufletului meu si pentru ca imi trimiti pe cale oameni, locuri, situatii care sunt aliniate cu credintele mele spirituale.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
RUGACIUNILE ITI SUNT AUZITE SI PRIMESTI RASPUNS
„Toata munca ta minunata de pana acum a deschis o usa pentru solutii divine si pentru suport.”

Ai muncit mult si bine pana acum ca sa ierti, ca sa eliberezi si ca sa te focusezi pe pozitivate si pe unime cu toti si cu tot ceea ce este. Pentru ca Dumnezeu iti respecta alegerea libera si liberul arbitru, ai deschis un portal, o clae pentru ca rugaciunile tale auzite sa primeasca cel mai bun raspuns pentru binele tau inalt.

Dumnezeu aude si raspunde la toate rugaciunile fara discriminare. Totusi, daca noi ne inchidem inima in fata conexiunii cu divinitatea, nu putem sa auzim raspunsurile soptite spre noi. O focusare pe negativ poate cauza indoiala cum ca planurile divinitatii pentru noi chiar functionaza si ne usureaza calea.

Acest mesaj este un semn ca ai facut un salt in constiinta spre iubirea pura si vindecatoare a lui Dumnezeu. Te rogi cu sinceritate si cu disponibilitate sa fii ghidat si ajutat. Situatiile exterioare se vor schimba si ele corespunzator pentru ca ele sunt ridicate sa fie la nivelul cel mai bun posibil.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca m-ai calauzit si ma calauzesti sa imi deschid inima si mintea spre divinitate, sa imi aud ghidarea si sa pot actiona conform ei.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
DA-TI VOIE SA STRALUCESTI IN MARETIA TA

„Esti calauzit sa fii curajos si sa iti arati lumii acel aspect care este mai mare decat insasi viata, adica maretia ta.”
Acum este un moment bun sa iti arati personalitatea si sa stralucesti puternic ! Acest mesaj vine ori de cate ori te-ai ascuns de propria ta lumina de teama de a nu fi „prea mult”. Esti ghidat sa iti arati maretia.

Razi din toata inima, exprima-ti opiniile liber, imbraca-te curajos si nu te da inapoi. Tu ii inspiri pe altii sa straluceasca si ei lumina lor prin exemplul lor de a trai.

Acest mesaj este si un semn sa te exprimi si sa cureti orice furie pe care ai reprimat-o intr-o relatie. In particular, fa actiuni sanatoase in casnicie in care un resentiment ascuns a afectat negativ romantismul si prietenia din parteneriatul vostru. Vei primi vindecare daca este cazul acestei situaii.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa imi asum si manifest stralucirea divina, sa ma exprim in lume la nivelul la care sunt cu adevarat si sa primesc inapoi acceptare, iubire si maretie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.