CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: VINERI 25 ianuarie 2019. Mesajul si rugaciunea zilei

Iata pentru VINERI 25 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

RomaniaTV.net
25 ian. 2019, 04:34
CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: VINERI 25 ianuarie 2019. Mesajul si rugaciunea zilei

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne lasate in calea ta, intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!
Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.
Mesajele sunt primite prin intermediul formei stravechi de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
ESTE IN REGULA SA FII NECONVENTIONAL

„Calitatile tale unice sunt o parte importanta din misiunea ta de viata. Este in regula sa te simti si sa fii diferit fata de ceilalti.”

Acest mesaj te reasigura de faptul ca ai calitati unice care au un rol determinant in scopul tau pe acest pamant. Este posibil sa te fi simtit exclus, respins, marginalizat, ridiculizat, criticat, judecat, certat pentru faptul ca ai fost diferit, ai gandit diferit ca altii, ai simtit diferit de cum se astepta de la tine si ai facut actiuni diferite decat credeau altii ca trebuie sa faci. Poate ca ai incercat, astfel, sa te schimbi ca sa te incadrezi in randul altora si sa fii si tu „normal”. Totusi, facand asa tu tradezi cine esti cu adevarat si ignori binecuvantarile si cadourile sinelui tau autentic.

Daca opiniile si stilul tau de gandire nu sunt la fel ca al celorlalti oameni, acesta este un semn al abilitatilor tale creative. Tu ai idei proaspete, inventive, creative si talente de care omenirea are nevoie. Tu vezi lucrurile intr-un mod nou care ii va inspira si pe altii sa iasa din stagnarea si invechirea lor.

Cauta alti oameni neconventionali ca sa nu te simti singur. Ii poti gasi in locurile, activitatile si preocuparile similare celor ale tale. Ai incredere ca ii vei gasi pentru ca sunteti multi care ganditi la fel.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma imputernicesti si imi sustii unicitatea. Ma asum, ma accept si am curajul sa ma iubesc exact asa cum sunt. Am incredere ca viata imi aduce alaturi oameni asemenea mie alaturi de care calatoria vietii este o mare placere.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
FII ALERT, PRIMESTI MESAJE DIVINE, INTUITIA ESTE CRESCUTA

„Fii extrem de atent la cunoasterea ta interioara si la intuitia ta pentru ca sunt de foarte mare valoare”

Esti deja o fiinta foarte intuitiva iar acest mesaj iti arata ca intuitia iti este dusa la noi niveluri. Fii extrem de atent, alert si „pe faza” la descarcarile divine pe care le recunosti dupa sentimentele puternice, dupa ce realizezi clar ca stii ceea ce stii fara urma de indoiala, dupa viziuni, vise si semne. Tine-ti mintea limpede si neocupata pentru a-ti simti intuitiile. In plus fata de a observa, ai incredere in sentimente si in acea stare in care iti este clar ca stii adevarul cu privire la ce inseamna un anumit mesaj. Egoul doreste mereu sa se indoiasca de mesajele inspiratiei, dar nu iti ignora sau suprascrie prima impresie cu alte opinii ale mintii. Nu vremuri pentru logica ci pentru intuitie. Totul va capata sens curand.

Acest mesaj mai semnifica si faptul ca esti foarte sensibil la fazele lunare, in special la Luna plina. Ti se sugereaza sa iti faci programul mai usor in perioada Lunilor pline.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi cureti campul energetic ca sa primesc semnalele divine de mare folosinta pentru mine. Multumesc pentru mesajele de lumina primite.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
PRIMESTI AJUTOR SA VEZI LECTIILE DE VIATA DINTR-O SITUATIE

„Te poti elibera de tipare repetitive negative prin rugaciunea de a sti ce lectie si binecuvantare contin acestea pentru tine.”

Acest mesaj este o reasigurare ca provocarile pe care le experimentezi iti aduc lectii de viata valoroase care te invata noi lucruri despre tine. Situatiile care te deranjeaza nu sunt „teste” – ele sunt experiente care ne ajuta sa invatam adevarurile despre noi si despre altii.

Daca continui sa traiesti situatii repetitive ce se incadreaza intr-un sablon, cheia de a te elibera de aceste cicluri negative este sa intelegi ce lectie iti ofera ele. De exemplu, o serie de relatii negative poate fi o oportunitate pentru tine sa iti vezi nivelul de respect de sine. Atragi si te implici in relatii de acest tip din cauza credintei ca tu nu poti avea parteneriate sanatoase ? Ai de lucrat sa iti schimbi aceste credinte cu unele noi care reflecta adevarul, anume ca esti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu si meriti cele mai frumoase parteneriate ! Asemenea constientizari si revelatii similare pot vindeca tipare negative ce tin de cariera, sanatate, mancare, bani si alte domenii.

Cere-i lui Dumnezeru sa iti releve care este lectia din spate dintr-o situatie ce te supara acum. Fii deschis sa vezi rolul pe care l-ai jucat in a accepta si duce mai departe aceste tipare. Intentia nu este sa dai vina pe tine ci sa iti asumi responsabilitatea pentru partea ta de creatie, ca un mod de imputernicire sa vezi tiparul si sa nu ii mai permiti sa continue…. cu ajutorul lui Dumnezeu, desigur.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa imi vad si eliberez tiparele negative si sa traiesc o viata mai usoara si libera care sa reprezinte adevarul din mine cel de acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.