Calculatorul de sex îţi spune cu câţi te-ai culcat în mod indirect

O companie farmaceutică din Marea Britanie a realizat un test interesant care îţi spune numărul real al persoanelor cu care ai făcut amor.

RomaniaTV.net
08 oct. 2015, 10:33
Calculatorul de sex îţi spune cu câţi te-ai culcat în mod indirect

Ideea acestui proiect a pornit din dorinţa de a promova folosirea metodelor de contracepţie care te apără de boli cu transmitere sexuală şi de o eventuală sarcină nedorită.

Astfel că s-a ajuns la ideea că dacă ai avut un singur partener de sex, nu înseamnă că acesta este numărul real al persoanelor cu care ai făcut amor. Trebuie să iei în considerare şi partenera de dinaintea ta şi tot asa, ajungând astfel la o cifră fabuloasă. Aceasta este făcută să te şocheze, deoarece atât de mare este riscul de a te îmbolnăvi de boli cu transmitere sexuală. De aceea este esenţial să-ţi faci analize după fiecare despărţire de un partener cu care ai avut contact sexual.

Calculatorul “The Sex Degrees of Separation” îl găseşti AICI şi trebuie să introduci numărul partenerilor sexuali pe care i-ai avut în diferite categorii de vârste, afişând apoi numărul real al persoanelor cu care ai făcut sex în mod indirect.

Află cum stai cu dragostea în funcţie de cifre. Cele mai fericite cupluri sunt…