Calendar ortodox 2 martie 2023. Sfântul Nicolae Planas, ocrotitorul căsniciei. Rugăciune pentru o căsnicie liniştită

În a doua zi a lunii martie, îl prăznuim pe Sfântul Nicolae Planas, considerat ocrotitorul căsniciei. Rugăciunea Sfântului te ajută să ai parte de o căsnicie liniştită şi readuce pe făgaşul normal lucrurile care nu mai merg în relaţie.

01 mart. 2023, 16:00
Calendar ortodox 2 martie 2023. Sfântul Nicolae Planas, ocrotitorul căsniciei. Rugăciune pentru o căsnicie liniştită
Sfântul Nicolae Planas; moaştele Sfântului Nicolae Planas. FOTO: doxologia.ro

Sărbători religioase 2 martie 2023

Ortodoxe: Sfântul Nicolae Planas; Sfântul Teodot

Greco-catolice: Sf. m. Eutropie, Cleonic și Vasilisc

Romano-catolice: Sf. Angela a Crucii, călug.

Calendar ortodox 2 martie 2023. Cine a fost Sfântul Nicolae Planas

Pe 2 martie 2023 se împlinesc 10 decenii de la trecerea la cele veșnice a Sfântului Nicolae Planas, ocrotitorul celor căsătoriți. Multe sunt familiile care, în urma rugăciunilor pe care le-au înălţat către sfânt, au dobândit liniștea. Acest fapt nu înseamnă, însă, că atunci când îi cerem ajutorul vom fi feriți de necazuri, ci, mai degrabă, că atunci când vine necazul vom avea tăria să îl înfruntăm şi să îl depăşim, scrie crestinortodox.ro

Calendar ortodox 2 martie 2023. Rugăciune pentru căsnicie liniştită

Săltaţi acum popoare bătând din palme cu tărie şi primiţi pe Sfântul cel vestit între Sfinţi, pe Nicolae Naxiotul, pe primitorul cel călduros al tuturor celor ce i se roagă şi pârga cea dumnezeiască a tuturor preoţilor; pe cel care în vremurile din urmă a bineplăcut lui Dumnezeu.

Citeste si Rugăciunea care te va scăpa de toate relele din viața ta. Rostește-o în fiecare dimineață înainte să pleci la lucru

Nu vom tăcea, Născătoare de Dumnezeu, pururea a spune puterile tale noi, nevrednicii. Că de nu ai fi stătut tu înainte rugându-te, cine ne-ar fi izbăvit pe noi dintru atâtea nevoi? Sau cine ne-ar fi păzit pe noi până acum slobozi? Nu ne vom depărta de la tine, Stăpână, că tu izbăveşti pe robii tăi pururea din toate nevoile. Miluieşte-mă, Dumnezeule. Amin.

Citeste si Cea mai puternica rugaciune pentru dezlegare de farmece. Cand se rosteste si cum