Rugăciunea care te va scăpa de toate relele din viața ta. Rostește-o în fiecare dimineață înainte să pleci la lucru

Foarte mulți oameni apelează la ajutorul lui Dumnezeu atunci când au un necaz sau au o nemulțumire care îi apasă. De regulă, rugăciunea este soluția care îi ajută să își aline sufletul.

28 feb. 2023, 16:59
Rugăciunea care te va scăpa de toate relele din viața ta. Rostește-o în fiecare dimineață înainte să pleci la lucru

Rugăciunea care te va scăpa de toate relele din viața ta. Toate rugăciunile sunt puternice și bine primite în fața lui Dumnezeu, iar dacă sunt rostite atunci când trebuie, viața ta se va schimba.

Citește și Cea mai puternică rugăciune care te curăţă de lucrarea necurată a diavolului şi te izbăveşte de tot necazul. Pentru efect rapid, se rosteşte de şapte ori în fiecare dimineaţă şi seară

Rugăciunea care te va scăpa de toate relele din viața ta

Atunci când ai o problemă sufletească sau trupească rostește această rugăciune în fiecare dimineață înainte să pleci la lucru și vei vedea cum toate problemele tale vor dispărea ca prin minune.

,,Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac și astfel, ținând la mine, să Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, că nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochii minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind în noi inimile noastre și toate împreună au făcut temniță în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, așa risipind în deșert zilele noastre, umbriți și dosădiți până la pământ.

Doamne, Cel ce vii între oameni în taină, ai mila de noi și pune foc temniței, aprinde dragostea în inimile noastre, arde spinii patimilor noastre și fă lumină sufletelor noastre. Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul Tău cel Sfânt. Căci Duhul Sfânt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea rămân neputincioase.

Doamne, Cel ce vii în taină, ai mila de noi, căci nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvârșiți și cât ești de aproape de sufletele noastre și cât ne depărtăm noi prin păcatele noastre. Ci luminează lumina Ta peste noi, ca să vedem lumină prin ochii Tăi, să trăim în veci prin viața Ta. Lumina și Bucuria noastră, slavă Ție! Slavă Tatălui și Fiului și Duhului Sfânt. Cinste Maicii Domnului. Amin”.

Citește și Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, a ieşit din coma în care a stat aproape două luni jumate după operaţia pe creier: „Nu vorbeşte foarte clar, dar şi-a amintit rugăciunea Îngeraşul”