ARD îl foloseşte pe Iisus în campanie. Au apărut calendarele ortodoxo-politice

După prezervativul electoral distribuit în Capitală, Alianţa România Dreaptă a scos din cutia cu materiale electorale un calendar creştin ortodox "brand-uit" cu sigla ARD.

RomaniaTV.net
29 nov. 2012, 19:37
ARD îl foloseşte pe Iisus în campanie. Au apărut calendarele ortodoxo-politice

Calendarul ortodox se distribuie în judeţul Arges, potrivit România TV. Materialul este oferit „din inimă” cetăţenilor care vor să fie la curent cu sărbătorile religioase din anul 2013.

Însă curiozitatea abia acum vine. Sub imaginea lui Iisus Hristos apare logo-ul Alianţei România Dreaptă. Chiar dacă unii habotnici ar considera alăturarea unei icoane cu sigla ARD o blasfemie, alţii nu văd niciun motiv de îngrijorare.

„Nu este nicio blasfemie. Este un calendar creştin ortodox. Este un dar mic, dar cu valoare sufletească mare. Omul care îl ţine în casă va vedea sărbătorile, îi va folosi la ceva. Este un dar mai bun decât o găleată, o pungă de mălai sau nişte mici”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Acesta a mărturisit că şi el distribuie în campanie calendare ortodoxe, însă fără a folosi imaginea lui Iisus Hristos. „Şi eu am făcut nişte calendare cu magnet, pe care apare sigla USL, dar fără icoana lui Iisus Hristos”, a mai spus Becali.

CITEŞTE ŞI: Sondajul prezentat de Blaga în şedinţa PDL. Care este diferenţa dintre USL şi ARD