California, înecată în nămol. Alunecările de teren au blocat drumurile

Ploile abundente din ultima perioadă au provocat alunecări de teren care au acoperit principalele drumuri din jurul Los Angelesului. Sute de vehicule au rămas blocate, iar oamenii s-au trezit sechestraţi în propriile lor case.

16 oct. 2015, 16:04

Nămol de un metru şi jumătate adâncime a acoperit o autostradă din California. Panicaţi, oamenii s-au urcat pe plafoanele maşinilor, pentru a scăpa cu viaţă. Pompierii au reuşit să îi salveze pe toţi şi nimeni nu a fost rănit, potrivit România TV.

Torentele au transformat numeroase şosele în adevărate râuri, dar asta nu a oprit unii şoferi să încerce să le traverseze. O femeie a fost filmată în timp ce încearcă să ajungă într-o zonă mai înaltă, prin apa care îi trece de genunchi.

Vezi şi POTOP în Italia. Cel puţin trei morţi în urma inundaţiilor devastatoare VIDEO

„Brusc, bolovanii au început să cadă de pe munte şi nu puteam vedea, a fost o nebunie. Numeroase maşini au fost răsturnate, iar multe subsoluri au fost inundate”, a povestit un localnic.

Biroul Naţional de Meteorologie din Statele Unite a avertizat că astfel de fenomene ar mai putea avea loc şi în următoarele zile.