Călin Donca a ajuns de nerecunoscut! Cum a petrecut prima săptămână din arestul la domiciliu şi ce spune despre relaţia cu Dorian Popa VIDEO

Călin Donca a ieșit din închisoare acum o săptămână și a fost plasat în arest la domiciliu. Acesta a stat alături de soție și cei cinci copii ai săi în apartamentul mamei sale din Brașov.

23 dec. 2023, 15:02
Călin Donca a ajuns de nerecunoscut! Cum a petrecut prima săptămână din arestul la domiciliu şi ce spune despre relaţia cu Dorian Popa VIDEO
Călin Donca a ajuns de nerecunsocut! Cum a petrecut milionarul din Braşov prima săptămână din arestul la domiciliu

Călin Donca a ajuns de nerecunoscut! Slăbit, cu barbă și păr mare, Călin Donca arăta de nerecunoscut în fața celor mici. Dar imediat ce s-au obișnuit, lucrurile au revenit la normal, iar toată familia s-a mutat în apartamentul bunicilor, acolo unde milionarul brașovean stă în detenție la domiciliu.

„Soția, rând pe rând a trebuit ca să le spună și partea de arest, închisoare, cum au înțeles ei, deoarece au văzut în diverse medii unde au mers știri”, a spus Călin Donca într-un interviu pentru Kanal D.

@calin.doncaIntrebare pentru voi: De ce am ales sa incep arestul la domiciliu in acest apartament si nu am mers la locatia din Sacele?♬ original sound – Calin Donca

Citeşte şi: Sorin Constantinescu dă de pământ cu „milionarul de carton” Călin Donca: „Păi cum să faci afaceri, dacă tu nu ai educație, Bacalaureatul, nu ai noțiuni de matematică?”

Afacersitul și-a petrecut ultimele trei luni în spatele gratiilor. În prima săptămână a stat într-o celulă din Câmpina, alături de alți cinci bărbați arestați: „Cinci persoane în opt metri pătrați, aveam și baie acolo, o baie turcească cu duș deasupra, lângă baie era o mică chiuvetă unde puteam să ne spălăm pe mâini și pe față, iar lângă deja începea un pat supraetajat, în capăt încă unul și aici încă unul”.

Apoi a fost mutat în arestul IPJ Brașov, într-o celulă de 16 metri pătrați, cu alți patru colegi. Şi aici, condițiile au fost greu de suportat: „Rămâne o cameră în care ai o ușă fără clanță, o ușă care nu se deschide când vrei tu, ci când vor ei și când te uiți prin gratii afară, erau gratii și o plasă pe lângă gratii și când te uiți afară în sus, că stai la beci, și vezi o bucată de cer”.

@the.news.man #thenewsman #raduandreitudor #știrisaunuștii #știri #viral #descoperălumeatimp #romania #newstime #kanald2 ♬ sunet original – The.News.Man🌍

Familia Donca trăiește acum din ajutorul apropiaților pentru că toate conturile le-au fost blocate. Marea dezamăgire a bărbatului este Dorian Popa, care s-a dezis de el supă izbucnirea scandalului. „Am vorbit cu el la telefon ieri, l-am sunat și l-am întrebat dacă dorește să facem un vlog împreună în care să discutăm situația, în care să îmi pună întrebări. Mi-a spus că el nu mai dorește să mai aibă de-a face cu mine, în niciun fel”, a spus Călin Donca.

Călin Donca este cercetat pentru constituirea unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală, înșelăciune, delapidare și manipularea pieței de capital. Prejudiciul estimat de procurori este de aproximativ 15 milioane de lei.