Călin Donca a ajuns în închisoare din cauza unei foste iubite. Femeia i-a cerut un bolid de lux, el a refuzat-o, iar ea a promis că se va răzbuna

Scandalul arestării lui Călin Donca continuă. Se pare că o fostă iubită i-ar fi pus gând rău, iar acest lucru a stat la baza problemelor pe care le are în prezent milionarul român.

21 sept. 2023, 13:42
Călin Donca a ajuns în închisoare din cauza unei foste iubite. Femeia i-a cerut un bolid de lux, el a refuzat-o, iar ea a promis că se va răzbuna
Călin Donca a ajuns în închisoare din cauza unei foste iubite. Femeia i-a cerut un bolid de lux, el a refuzat-o, iar ea a promis că se va răzbuna

Călin Donca a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, iar acum, milionarul român susține că este consecința unei plângeri depuse împotriva sa de o fostă iubită. Tânărul se numără printre cei mai bogați 500 de români, iar acest lucru se datorează faptului că a reușit să creeze un adevărat paradis la marginea Brașovului.

Citește și: Dorian Popa, ţepuit de milionarul braşovean Călin Donca. „Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie”

Deși afirmă că este nevinovat și că nu a comis nicio înșelăciune, Călin Donca crede că fosta sa iubită îi poartă pică și că ea s-ar afla în spatele acestui dosar. El, care a lansat propria criptomonedă, este acuzat de evaziune fiscală și de implicarea în înființarea unui grup infracțional organizat.

Cu ceva timp în urmă, într-un podcast, Călin Donca a dezvăluit că o fostă iubită i-a cerut o mașină, iar el a refuzat să o ofere, susținând că aceasta i-a făcut promisiuni de răzbunare.

„Ne-am despărţit, ne-am certat şi mi-a cerut o maşină. Şi pentru că nu i-am dat din 3 maşini, cât aveam, şi ei una, a zis că-mi trimite greutăţi”,   a spus acesta într-un podcast.

Ce mașini de lux are Călin Donca

Afaceristul deține un parc auto a cărui valoare depășește 2 milioane de euro, parc auto în care se regăsesc mașini de colecție, de la Ferrari până la Rolls-Royce. Printre mașinile confiscate de procurori se află și un Lamborghini.

Iubirea pentru mașinile de lux se pare că este un punct comun pentru Călin Donca și Oriana, soția sa, care are aceeași apetență pentru lux și opulență.

„De la cea mai ieftină, la cea mai scumpă. Soţia are un X7M, un seria 7 pe care l-am schimbat cu I7 care vine acum. Am un Aventador, am un Urus, am un McLaren 720 modificat. Şi parcă mai aveam ceva, dar îmi scapă…” ,  spunea afaceristul în urmă cu ceva timp.

Călin Donca și alte patru persoane ar fi adus statului un prejudiciu în valoare de 4 milioane de lei. Acesta este acuzat și de faptul că ar fi delapidat mai multe societăți și ar fi înșelat mai multe persoane în afacerea cu criptomonede.

„Nu există nicio plângere penală la dosar, nicio declaraţie prin care să fie reclamată vreo faptă de înşelăciune. Din punctul nostru de vedere se urmăreşte tocmai provocarea unei avalanşe de plângeri penale astfel încât companiile să fie decapitalizate, investitorii să intre în panică”,  este declarația făcută de avocatul lui Călin Donca.

Citește și: Secretul Oriandei Donca, soţia lui Călin Donca, milionarul de la TV arestat de DIICOT. „Dormeam pe niște saltele pe jos!”