Secretul Oriandei Donca, soţia lui Călin Donca, milionarul de la TV arestat de DIICOT. „Dormeam pe niște saltele pe jos!”

Călin Donca şi soţia sa, Orianda, se află în mijlocul unui scandal de proporţii, după ce au fost puşi sub acuzare pentru evaziune fiscală şi constituire de grup infracţional organizat. Milionarul a fost arestat pentru 30 de zile, iar partenera sa, cercetată în acelaşi dosar, a rămas în libertate pentru a avea grijă de cei cinci copii ai cuplului.

21 sept. 2023, 08:39
Secretul Oriandei Donca, soţia lui Călin Donca, milionarul de la TV arestat de DIICOT. „Dormeam pe niște saltele pe jos!”
Secretul Oriandei Donca, soţia lui Călin Donca, milionarul de la TV arestat de DIICOT. "Dormeam pe niște saltele pe jos!"

Secretul Oriandei Donca, soţia milionarului Călin Donca, arestat de DIICOT. În vârstă de 34 de ani, Orianda Donca este mamă a cinci copii, dar continuă să arate impecabil. Soţia milionarului a dezvăluit secretul său: face mult sport la sala de fitness pe care o deţine. „Feminitatea trebuie hrănită chiar dacă ești mamă. Îngrijește-ți corpul fizic prin sport, alimentație cât mai aproape de natură și o gândire care să te îndrepte către conectarea ta cu Divinitate. Fii bună cu tine, înainte să o faci cu alții. Dacă mama este bine, toată casa este bine”, a spus recent Orianda Donca.

Citeşte şi: Cum înșela Călin Donca oamenii pe rețelele de socializare! Lupul moralist de pe internet, escrocherii de milioane de euro

Aceasta a dat detalii şi despre perioada de început a relaţiei sale cu actualul soţ: „Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos. Aveam o viață în care eram foarte ordonați pe partea de educație. În fiecare dimineață ne trezeam și citeam împreună, făceam sport, mergeam la vânzări, munceam non-stop, de luni până duminică. Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează, ca să putem să avem ceea ce avem în momentul de față”.

Călin Donca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală. Afaceristul se bucura de mult succes datorită carierei pe care și-a construit-o de-a lungul anilor, dar şi de apariţiile recente în mai multe show-uri de televiziune. Alături de soţia sa, Orianda, acesta a participat la „Chefi la cuţite” de la Antena 1, dar şi la „Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars. În prezent, Călin Donca deține o afacere profitabilă în domeniul energiei și se află în top 500 cei mai bogați români deși încă nu a împlinit vârsta de 40 de ani.

Citeşte şi: Călin Donca, viață de nabab la doar 38 de ani. Milionarul reținut de DIICOT trăiește pe picior mare, alături de soție și de cei 5 copii. Au o super vilă în Brașov și mai bolizi de lux

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de D.I.I.C.O.T- Serviciul Teritorial Braşov şi pe cale de consecinţă : În baza art. 202 alin.1 şi 3, art. 223 alin 2, art. 226 Cpp dispune arestarea preventivă a inculpaţilor : Donca Oncioiu Călin, Buzatu Ileana-Oana, Dobre Iulia-Elena pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 19.09.2023 şi până la data de 18.10.2023 inclusiv, pentru fiecare dintre inculpaţii indicaţi. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor indicaţi. Respinge cererile inculpaţilor Donca Oncioiu Călin, Buzatu Ileana-Oana şi Dobre Iulia-Elena de aplicare a altei măsuri preventive”, este decizia Tribunalului Braşov.