Călin Donca, milionarul de carton căruia nu prea i-a plăcut cartea. Cum se descurca afaceristul la liceu: „Am primit patru de 2 și am rămas corigent, singurul corigent din clasă”

Călin Donca nu a fost cel mai silitor elev în timpul liceului, iar acest lucru poate fi observat chiar din pricina notelor din catalog, pe care chiar el le-a făcut publice.

09 oct. 2023, 08:31
Călin Donca, milionarul de carton căruia nu prea i-a plăcut cartea. Cum se descurca afaceristul la liceu: „Am primit patru de 2 și am rămas corigent, singurul corigent din clasă”
Călin Donca, afaceristul rămas corigent în clasa a XII-a

Călin Donca, afaceristul reținut de DIICOT în urmă cu trei săptămâni, după ce a fost acuzat de constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală, nu a fost nici de departe un elev eminent, dovadă în acest sens fiind chiar un clip video postat de acesta pe Tik Tok, de la revederea de 20 de ani pe care a avut-o cu colegii și profesorii de la liceu.

Citește și: Vecinul care aruncă bomba în cazul lui Călin Donca. Ce spune despre „milionarul de carton”: „L-am ajutat la casă, am cărat roabe de moloz împreună”

„Am ajuns la întâlnirea de 20 de ani, sunt în clasa în care am făcut liceul. După cum vedeți, s-a modificat. Nu mai sunt acele bănci în care abia încăpeai, ci sunt bănci mobile și scaune tapițate”, spune Călin Donca.

Apoi, omul de afaceri arată catalogul și notele pe care le-a primit în timpul liceului. Se remarcă patru note de 2 pe care acesta le-a luat la Limba Franceză, dar Călin Donca nu a dezvăluit care este motivul pentru care a fost taxat în acest mod și a fost lăsat corigent.

„Iar în catalog, la Limba Franceză, puteți vedea că am primit patru de 2 într-o singură oră. Oare ce credeți că am făcut pentru a merita o asemenea pedeapsă, să rămân corijent în clasa a 12-a, singurul corijent din clasă pe semestrul I. Oare ce puteam face pentru a primi asta?

Întrebarea a doua pe care o am, după ce îi privim pe dragii noștri profesori și pe colegii care au participat la această întâlnire, ce caută, oare, în sală, alături de profesori și alături de colegii pe care i-am avut în ultimul an de liceu, domnișoara Arișa Donca (n.r. fiica lui Călin și a Oriandei Donca), cea care a venit cu mine și care face prezența aici. Oare ce a căutat și ea?”, întreabă acesta în clipul postat pe Tik Tok.

Citește și: Orianda, soția lui Călin Donca, recunoscătoare că e ajutată de prieteni să-și crească cei cinci copii: „A fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate”

În acest moment, afaceristul se află în arest, iar cei cinci copii ai acestuia sunt crescuți de Orianda. Soția acestuia este ajutată de prieteni în îngrijirea celor mici.

@calin.doncaINTALNIREA DE 20 de ani de la terminarea liceului!♬ original sound – Calin Donca