Orianda, soția lui Călin Donca, recunoscătoare că e ajutată de prieteni să-și crească cei cinci copii: „A fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate”

Orianda, soția lui Călin Donca, a venit cu un nou mesaj, după ce milionarul a fost reținut de autorități, fiind acuzat de constituirea de grup infracționat organizat și evaziune fiscală.

06 oct. 2023, 09:03
Orianda, soția lui Călin Donca, recunoscătoare că e ajutată de prieteni să-și crească cei cinci copii: „A fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate”
Vești teribile despre soția lui Călin Donca. Ce se întâmplă cu Orianda, de când milionarul a fost închis. Este extrem de rușinos

Orianda, soția lui Călin Donca, recunoscătoare că e ajutată de prieteni să-și crească cei cinci copii. Recent, avocatul Teodor Cârnaț a transmis de curând un mesaj în care își manifestă sprijinul pentru familia Donca.

„Am văzut chiar pe viu bunăstarea și armonia acestei familii. Despre acest caz pe larg care s-a intentat, eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuia să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul acasă și cum vor fi întreținuți cei cinci copii.

Chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate. Ea văd că recurge la ajutorul prietenilor.

Văd că autoritățile, prin ținerea și arestarea lui Călin, au urmărit să-l discrediteze, să-i lipsească, să-l demotiveze, să-l scape de acei urmăritori care aveau încredere în el pe rețelele de socializare. Eu sunt de părere că autoritățile înainte de a recurge la arest trebuiau să vadă dacă astfel de componente de infracțiune corespund măsurii de arest preventiv sau dacă putea să fie lăsat în arest la domiciliu și ulterior să-și demonstreze vinovăția“, a spus Teodor Cârnaț pe Instagram.

Citește și Vești teribile despre soția lui Călin Donca. Ce se întâmplă cu Orianda, de când milionarul a fost închis. Este extrem de rușinos

Soția lui Donca a redistribuit mesajul avocatului Teodor Cârnaț și le-a mulțumit tuturor celor care o ajută.

Oriana a transmis și un mesaj în ceea ce privește prietenii falși pe care-i au.

„Provocările ne cresc, ne învață și ne fac mai buni. Prietenii apropiați care ne-au cunoscut inima și cu adevărat familia sunt în continuare alături de noi. Cei care s-au cernut a fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate care vor urma în viața noastră. Avem încredere că Dumnezeu / Universul are un plan și tot ce se întâmplă în aceste momente este spre evoluția noastră”, a scris Orianda Donca, pe Instagram.

Citește și Câți bani a pierdut Dorian Popa, după ce a fost țepuit de Călin Donca: „Sunt oameni care au investit sume sănătoase”