Călin Geambaşu a compus două melodii special pentru nunta Elenei Băsescu

Mai sunt două zile până la nunta fiicei lui Traian Băsescu. O nuntă cu alai de 600 de persoane, cu meniul pe alese, care va avea loc la Palatul Snagov. Totul va fi în nuanţe de roz fane. Călin Geambaşu a declarat la România TV că a compus o melodie pe care vor dansa Traian Băsescu şi fiica lui, Elena.

RomaniaTV.net
30 aug. 2012, 19:54
Călin Geambaşu a compus două melodii special pentru nunta Elenei Băsescu

Călin Geambaşu a povestit la România TV câteva detalii despre pregătirile band-ului pentru nunta Elenei Băsescu.

Band-ul lui Călin Geambaşu e un angrenaj de 28 de persoane cu 12 oameni în orchestră, 8 dansatori, Dj Nato. Noi cei de pe scenă schimbăm patru rânduri de costume a câte 12 membri, iar trupa de dans câte 24 de costume. Orchestra noastră nu face dedicaţii în general. Am simţit eu să particip cumva sufleteşte la acest eveniment, să contribui într-un fel aparte. Prima melodie pe care credem că o să o cântăm, dacă Elena şi Bogdan vor deschide dansul, se numeşte „Noaptea nunţii noastre”, iar versurile vorbesc despre emoţiile pe care ei le trăiesc în acele clipe. A doua melodie pe care domnul preşedintele şi-a manifestat dorinţa de a dansa numai cu fiica domniei sale se intitulează „Doar tată şi fiică în paşi de vals”. Am rugat-o pe Elena numai ea să citească versurile. Noi aşa pregătim orice astfel de eveniment, aceste evenimente sunt primordiale în vieţile tuturor, avem aceaşi componenţă, pregătim cu ore multe orice eveniment în parte. Reuşita pe care o simt cel mai bine e atunci când oamenii vin în frac şi încep să danseze şi se simt minunat. Să vezi sute de oameni care au venit foarte eleganţi şi încep să danseze şi să se distreze e foarte plăcut„, a declarat cântăreţul.

Întrebat dacă are o simpatie pentru Traian Băsescu şi fiica sa, Călin Geambaşu a răspuns că „întâmplător da”.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu vor merge împreună spre altar la Biserica Sântul Spiridon din Capitală. Naşii vor fi Aura şi Răzvan Mustea. Cavalerul de onoare va fi Codin Maticiuc, zis Poponeţ, care a avut chiar o altercaţie în trecut cu mirele, din cauza unei femei.

Petrecerea cu 600 de invitaţi va avea loc la Palatul Snagov. Locul va fi împodobit cu trandafiri, bujori şi hortensii, totul în tonuri de roz fane. Invitaţii se vor ospăta, printre altele, cu pastă de jambon, caviar, pulpă de viţel, iar de buna dispoziţie vor fi responsabili: Aurel Tamaş, Călin Geambaşu şi Smiley Band.

Rochia miresei va fi din dantelă Sophie Hallette, realizată de un designer român. Preţul acesteia este de 4.500 de euro.