Călin Georgescu, clip trucat! Premierul AUR şi-a editat filmul devenit viral: lacul era în Austria, iar ninsoarea a fost adăugată pe calculator VIDEO

Călin Georgescu, unul dintre ideologii AUR, partid care l-a şi propus la funcţia de premier, a lansat acum câteva zile un clip video în care apare făcând baie într-un lac de munte, iarna, în timp ce ningea.

20 ian. 2021, 20:34
Călin Georgescu, clip trucat! Premierul AUR şi-a editat filmul devenit viral: lacul era în Austria, iar ninsoarea a fost adăugată pe calculator VIDEO
Călin Georgescu, clip trucat

Călin Georgescu, clip trucat! Premirul AUR apare într-un film cu un mesaj aproape mistic, dar două publicații, PressOne din Cluj și Buletin de București, au descoperit că filmul a fost făcut nu în România, ci în Austria, iar ninsoarea a fost adaugată prin tehnici video!

Călin Georgescu, clip trucat

„Trebuie să știm cine suntem și ce vrem! Nu trebuie să cădem în plasa acestei pandemii a fricii și a manipulării”, este mesajul care însoțește clipul de aproape 4 minute, publicat pe pagina de Facebook „Călin Georgescu – Premierul nostru”, pe 12 ianuarie 2020.

Călin Georgescu se plimbă într-un peisaj montan până ajunge la malul unui lac. „Este o pandemie a fricii și a prostiei, iar peste ea e pandemia ipocriziei și manipulării, dată de lăcomia celor care nu se mai satură”, spune acesta, care apoi se dezbracă și face baie: „Imunitatea se întreține și antrenează doar în natură! Aici este realitatea, aici este informația, nu în laborator. De aceea nu îmi este frig, nu simt frigul, simt puterea, simt că trăiesc, sunt liber”.

Imagini fabuloase cu premierul AUR în apa înghetată. Călin Georgescu: „Imunitatea se întreţine şi se antrenează doar în natură” VIDEO

Clipul a fost distribuit de peste 11.000 de ori și a strâns peste 1.900 de comentarii pe Facebook. Alte 64.715 vizionări a adunat pe YouTube. În timp ce Călin Georgescu le spune susținătorilor săi să nu cadă în plasa manipulării, el folosește mai multe elemente false în acest video. Buletin de București scrie că ninsoarea din video este falsă, fiind adăugată după filmare. „În cadrul de început, cadrul ăla foarte larg, se văd niște viscolii, și alea arată foarte evident puse”, a explicat fotograful Adi Bulboacă pentru publicația citată. În plus, PressOne a descoperit că filmul a fost realizat în munții Hochschwab din Austria, aflați la două ore de condus cu mașina de Viena.


loading...