Călin Georgescu, totul despre videoclipul în care intră în apa îngheţată: Lumea mă aplauda de pe margine. Apa rece e un balsam uriaş pentru organism!

Călin Georgescu a făcut mărturisiri cu privire la videoclipul în care a fost surprins făcând baie într-un lac îngheţat. Se pare că imaginile au fost surprinse de fapt în Austria.

21 ian. 2021, 21:37
Călin Georgescu, totul despre videoclipul în care intră în apa îngheţată: Lumea mă aplauda de pe margine. Apa rece e un balsam uriaş pentru organism!
Imagini fabuloase cu premierul AUR în apa înghetată. Călin Georgescu: "Imunitatea se întreţine şi se antrenează doar în natură"

Călin Georgescu, totul despre videoclipul în care intră în apa îngheţată. Premierul AUR susţine că acest „ritual” îl practică de câţiva ani încoace şi se simte minunat.

Călin Georgescu, totul despre videoclipul în care intră în apa îngheţată. Cum s-a întâmplat totul

„Pe marginea lacului, mi-a zis echipa că se strâseseră foarte mulţi austrieci, eu am rugat să nu se vadă nimeni în videoclip. Ei m-au aplaudat. În partea germanică e o cultură. Apa rece e un blasam uriaş pentru organism. Eu fac chestiunea aceasta de foarte mulţi ani şi mă simt extraordinar.”, a spus Călin Georgescu, la Aleph News.

Călin Georgescu s-a filmat în timp ce făcea baie în apa rece ca gheata a unui lac de munte.

„Am încredere în sistemul meu imunitar pentru că am încredere şi credinţă deplină în creatorul lui, în Dumnezeu. Imunitatea mea ţine de suveranitatea fiinţei mele. Imunitatea se întreţine şi se antrenează doar în natură. Aici este realitatea, aici este informaţia. Nu în laborator.De aceea nu-mi este frig, nu simt frigul, simt puterea. Simt că trăiesc, sunt liber”, spune Călin Georgescu în timp ce se află în apă.

Reamintim că AUR l-a nominalizat pe Călin Georgescu pentru funcţia de premier al României, încă din campania electorală şi a fost reconfirmat la o zi după alegerile parlamentare.

Călin Georgescu este unul dintre experţii în domeniul dezvoltării durabile, având în spate o experienţă de peste 15 ani în cadrul structurilor ONU, dar şi reprezentant al Comitetului Naţional UNEP pentru România, se arată în descrierea sa publică.

Acesta a mai ocupat funcţii de consilier şi de secretar general al Ministerului Mediului, director al Departamentului Organizaţiilor Economice Internaţionale din Ministerul Afacerilor Externe şi secretar general al Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma.

Citeşte şi: Călin Georgescu, clip trucat! Premierul AUR şi-a editat filmul devenit viral: lacul era în Austria, iar ninsoarea a fost adăugată pe calculator VIDEO