Călin Nistor rămâne procuror şef interimar la DNA şi după 25 mai

Procuror Călin Nistor rămâne interimar la DNA şi după 25 mai, a decis Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. 

RomaniaTV.net
15 mai 2019, 13:36
Călin Nistor rămâne procuror şef interimar la DNA şi după 25 mai

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie a domnului procuror NISTOR CĂLIN, după încetarea mandatului în funcţia de procuror şef adjunct la Direcţia Naţională Anticorupţie, începând cu data de 25.05.2019.

De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât menţinerea delegării în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a domnului procuror NISTOR CĂLIN, după data de 25.05.2019, data încetării mandatului în funcţia de procuror şef adjunct la Direcţia Naţională Anticorupţie, începând cu data de 25.05.2019.”, a anunțat CSM.

Călin Nistor este adjunct al DNA din luna mai 2013, acesta fiind al doilea mandat al său în cadrul Direcţiei.

De altfel, procurorii CSM au decis, la şedinţa din februarie 2019, delegarea lui Călin Nistor în funcţia de procuror-şef în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Acesta a mai fost delegat în funcţia de şef al DNA în 2013, vreme de două luni.

Călin Nistor este cel care asigură conducerea interimară a DNA în condiţiile în care, după plecarea Ancăi Jurma de la şefia instituţiei, fostul procurorul general Augustin Lazăr nu a mai făcut o propunere de interimar.


loading...