Călin Nistor rămâne procuror şef interimar la DNA şi după 25 mai

Publicat: Miercuri, 15 Mai 2019 16:36 // Actualizat: Miercuri, 15 Mai 2019 16:37 // Sursa: romaniatv.net

Procuror Călin Nistor rămâne interimar la DNA şi după 25 mai, a decis Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. 

"Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie a domnului procuror NISTOR CĂLIN, după încetarea mandatului în funcţia de procuror şef adjunct la Direcţia Naţională Anticorupţie, începând cu data de 25.05.2019.

De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât menţinerea delegării în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a domnului procuror NISTOR CĂLIN, după data de 25.05.2019, data încetării mandatului în funcţia de procuror şef adjunct la Direcţia Naţională Anticorupţie, începând cu data de 25.05.2019.", a anunțat CSM.

Călin Nistor este adjunct al DNA din luna mai 2013, acesta fiind al doilea mandat al său în cadrul Direcţiei.

De altfel, procurorii CSM au decis, la şedinţa din februarie 2019, delegarea lui Călin Nistor în funcţia de procuror-şef în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Acesta a mai fost delegat în funcţia de şef al DNA în 2013, vreme de două luni.

Călin Nistor este cel care asigură conducerea interimară a DNA în condiţiile în care, după plecarea Ancăi Jurma de la şefia instituţiei, fostul procurorul general Augustin Lazăr nu a mai făcut o propunere de interimar.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Călin Nistor CSM procuror sef interimar DNA sef interimar DNA
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
1
EUR
4.7536
RON
14 Oct
noapte 9 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H