Călin Popescu Tăriceanu, atac violent la Traian Băsescu. „Ştim că îl cheamă Petrov. Ne păcăleşti şi a treia oară… să ne fie ruşine!”

Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte ALDE şi candidat la funcţia de primar al Capitalei, l-a atacat dur într-o postare pe Facebook pe Traian Băsescu, fostul său partener de guvernare şi rival la alegerile locale de luna viitoare.

26 aug. 2020, 06:26
Călin Popescu Tăriceanu, atac violent la Traian Băsescu. „Ştim că îl cheamă Petrov. Ne păcăleşti şi a treia oară… să ne fie ruşine!”

Călin Popescu Tăriceanu face referire la trecutul de informator al Securităţii al lui Traian Băsescu şi avertizează în postare să nu mai repetăm greşelile din anii precedenţi, când, consideră preşedintele ALDE, am fost „păcăliţi” de două ori de fostul şef al statului.

L-am ales Președinte în 2004 pentru că nu am știut că a fost informator al Securității. Apoi l-am ales și în 2009 tot neștiind acest lucru. Acum știm că îl cheamă Petrov și că și-a turnat la Securitate prietenii și colegii.

Ne-ai păcălit o dată, să-ți fie rușine! Ne-ai păcălit și a doua oară, tot rușine să-ți fie! Ne păcălești și a treia oară…să ne fie rușine!„, a scris Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Citeşte şi Călin Popescu Tăriceanu îl desfiinţează pe Nicuşor Dan: „Pare dinozaurul care nu înţelege nimic din lumea în care s-a trezit subit!”

Tăriceanu şi Băsescu sunt printre cei 18 candidaţi la funcţia de primar al Capitalei, la alegerile care vor avea loc pe 27 septembrie.