Călin Popescu Tăriceanu cere autorităţilor să facă public numărul real de decese provocate de COVID: Să avem imaginea reală

Călin Popescu Tăriceanu nu mai suportă isteria întreținută de guvernați în privința numărului de infectări cu coronavirus din țară. Politicinanul susține că panică întreținută de persoanele aflate la putere afectează puternic economia și ucide sute de locuri de muncă.

RomaniaTV.net
19 iul. 2020, 13:03
Călin Popescu Tăriceanu cere autorităţilor să facă public numărul real de decese provocate de COVID: Să avem imaginea reală

Politicianul consideră că viața nu va reveni la normal dacă momentul central al zilei este informarea de la ora 13:00 privind numărul de infectări cu coronavirus. Acesta a adăugat faptul că toate aceste lucruri îi transformă pe români în roboți.

Citește și: Restricţii pentru terase ar putea fi introduse din cauza creşterii numărului de infecţii cu COVID-19. „Vor fi şi controale mai înteţite

”Nu mai pot suporta isteria întreținută de guvernanți în privința infectărilor cu coronavirus. Să fie clar, nu sunt dintre cei care contestă existența Covid-19, cum nu contest faptul că trecem printr-o situație dificilă. Sunt partizanul luării de măsuri active (purtarea măștii și evitarea aglomerațiilor) și nu a celor care implică încălcări brutale ale drepturilor noastre. Însă această panică întreținută de guvernanți pe banii noștri gâtuie economia și ucide în fiecare zi sute de locuri de muncă! Viața nu va reveni la normal dacă momentul central al zilei se va concentra în continuare în jurul comunicatului de la ora 13.00 al Grupului de (Dez)Informare Strategică! Asta nu e viață! Ne transformați în niște roboți care se uită hipnotizați în ochii lui Kaa!” , susține politicianul.

Călin Popescu Tăriceanu cere autorităților să facă public numărul persoanele decedate din cauza coronavirusului, ci nu a altor afecțiuni susținând că abia atunci vom avea imaginerea reală a tragediei.

”Atunci faceți public numărul persoanelor decedate din cauza altor afecțiuni decât coronavirus! Asta dacă ați ținut evidența și nu ați trecut persoane decedate din alte motive la categoria Covid-19. Dacă știm în fiecare secundă câți concetățeni au fost răpuși de virus, atunci haideți să știm și câți au decedat de cancer, infarct, accidente vasculare sau alte boli! Abia atunci o să avem imaginea reală a tragediei pe care măsurile guvernului Orban le provoacă!” , a continuat Călin Popescu Tăriceanu.