Călin Popescu Tăriceanu dezminte orice legătură cu Marius Marcovici: Nu a fost consilierul meu

Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului şi copreşedinte al ALDE, a declarat că Marius Marcovici, audiat miercuri de DNA, nu a făcut parte dintre consilierii săi şi s-a pronunțat pentru instrumentarea tuturor dosarelor care "au stat la dospit prin dulapuri".

09 dec. 2015, 16:10
Călin Popescu Tăriceanu dezminte orice legătură cu Marius Marcovici: Nu a fost consilierul meu

Până la ce nivel considerați că sunt colaboratorii mei? Colaboratorii mei când eram prim-ministru erau toți cei care funcționau în toate ministerele. Nu a făcut parte dintre consilierii mei domnul Marcovici. Din câte știu, se pare că a lucrat la nivelul Cancelariei, dar Cancelaria nu era condusă de mine. Nu am fost sesizat cu astfel de informații la momentul respectiv.

Citeşte şi Marius Marcovici, fost consilier al lui Tăriceanu, săltat de procurorii DNA în dosarul lui Truică şi al prinţului Paul

Este foarte bine că în momentul de față Procuratura anchetează tot ceea ce consideră că au fost încălcări ale legii. Ar fi bine ca toate dosarele care au stat la dospit în sertare și prin dulapuri să fie scoase la lumină, pentru că altfel cetățenii vor continua să aibă o problemă în a acorda încredere modului în care se face Justiția„, a afirmat, miercuri, Călin Popescu Tăriceanu.

Citeşte şi REMUS TRUICĂ şi DAN ANDRONIC, ridicaţi de DNA şi duşi la audieri. Prinţul Paul, vizat în acelaşi dosar

Marius Marcovici a fost luat cu mandat miercuri, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, pentru a fi audiat la sediul DNA Brașov. Potrivit unor surse judiciare, Marcovici ar fi implicat în dosarul lui Remus Truică, iar prejudiciul estimat s-ar ridica la 136 milioane euro.