Călin Popescu Tăriceanu face dezvăluiri la România TV, la ora 20.00

Călin Popescu Tăriceanu va vorbi, duminică seară, la România TV, despre frământările din interiorul Partidului Naţional Liberal şi despre posibilitatea de a intra în cursa pentru Palatul Cotroceni.

27 ian. 2013, 09:48
Călin Popescu Tăriceanu face dezvăluiri la România TV, la ora 20.00

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu va face dezvăluiri în premieră într-o Ediţie Specială moderată de Cristina Şincai, de la ora 20.00.

Fostul prim-ministru Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută vineri, că cel care va candida din partea PNL la alegerile prezidenţiale ar trebui desemnat în urma unor alegeri interne la care să participe toţi membrii partidului. Totodată, Tăriceanu apreciază că acest lucru nu ar trebui făcut până în primăvara anului 2014.

Declaraţia lui Călin Popescu Tăriceanu a fost atacată dur de colegii din PNL. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, referitor la declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu, că este „cu totul şi cu totul întristător” faptul că cineva care nu foloseşte circuitele competiţionale ale partidului face declaraţii de natură „să afecteze” poziţia şi imaginea PNL.

Vicepreşedintele PNL, Dan Radu Ruşanu, a declarat că în cazul fostului premier Călin Popescu Tăriceanuse impune excluderea din partid pentru „prejudicii de imagine adus PNL”.

De asemenea, vicepreşedintele PNL Mihai Voicu i-a replicat, vineri, senatorului liberal Călin Popescu-Tăriceanu,precizând că decizia cu privire la candidatul pentru alegerile prezidenţiale din partea USL a fost luată deja în Congresele PNL, PSD şi PC.