Călin Popescu Tăriceanu, implicat într-un accident rutier FOTO

Călin Popescu Tăriceanu a fost implicat, marţi, într-un accident rutier în Buzău. Maşina condusă de fostul premier a fost lovită din spate de un alt autoturism. Foarte posibil ca Tăriceanu să fie vinovat pentru accident, întrucât întorcea maşina în loc nepermis.

18 feb. 2014, 09:18

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a fost implicat într-un accident ușor la ieșirea din Buzău, pe Aleea Industriilor. Mașina liberalului, un Ford, a fost lovită din spate de un autoturism condus de un buzoian în vârstă de 50 de ani, care nu a păstrat distanța regulamentară.

Citeşte şi Trei poliţişti, răniţi într-un accident în Bucureşti

Şoferul din Buzău vinovat de producerea accidentului a fost sanţionat cu trei puncte amendă. Atât el, cât și Călin Popescu Tăriceanu au fost testaţi de poliţiştii buzoieni cu aparatul etilotest. Niciunul nu consumase alcool.

Citeşte şi Un bărbat a fost omorât de o maşină, iar şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

Este vorba despre o tamponare între două autoturisme, fără a fi înregistrate victime. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Buzău, care conducea pe Aleea Industriilor către Șoseaua Spătarului nu a păstrat distanța corespunzătoare față de alt autoturism din fața sa, lovindu-l„, a spus Florina Crucianu, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, citată de ziaruldebuzau.ro.