Călin Popescu Tăriceanu, mesaj pentru Iohannis şi Orban: Trebuie să plece. Este picătura care a umplut paharul

Liderul ALDE susține că atacul lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban la adresa micilor producători agricoli este picătura care a umplu paharul. Politicianul susține că decizia celor doi este ”ceva ce nu poate fi acceptat”.

RomaniaTV.net
08 nov. 2020, 10:16
Călin Popescu Tăriceanu, mesaj pentru Iohannis şi Orban: Trebuie să plece. Este picătura care a umplut paharul

”Atacul lui Iohannis și Orban la adresa micilor producători agricoli este picătura care a umplut paharul! Este foarte clar că nu le plac produsele românești, dar a închide piețele în plină toamnă când românii își fac provizii pentru iarnă, când micii producători își câștigă banii pentru producția de la anul și pentru supraviețuirea peste iarnă, este ceva ce nu poate fi acceptat” , a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden pentru câştigarea alegerilor din SUA: „Aştept să consolidăm Parteneriatul Strategic”

Tăriceanu susține că președintele și premierul ar trebui să găsească soluții pentru ca piețele să rămână deschise. În cazul în care nu găsesc, cei doi ar trebui să plece.

”Așa cum au găsit soluții să țină supermarketurile deschise, guvernul Iohannis-Orban trebuie să găsească soluții și pentru piețe! Dacă nu știu, nu pot sau nu sunt lăsați, ei TREBUIE SĂ PLECE! Teroarea aceasta permanentă la adresa micului producător și a celor cu venituri mici nu poate fi acceptată” , a adăugat acesta.