Călin Popescu Tăriceanu: Sondajele arată că Antonescu e prăbuşit în sondaje. Iohannis stă mai bine

Fostul premier Călin-Popescu Tăriceanu a declarat că Crin Antonescu este prăbuşit în sondaje, ceea ce nu explică posibila lui candidatură la alegerile prezidenţiale.

30 iun. 2014, 19:41
Călin Popescu Tăriceanu: Sondajele arată că Antonescu e prăbuşit în sondaje. Iohannis stă mai bine

„Eu am văzut sondaje de săptămâna trecută, iar Antoenscu e prăbuşit în sondaje. Ceea nu e nimic nou, situaţia e în acest fel de vreo şase luni. Iar Iohannis stă mai bine în sondaje. Dar vom vedea ce decizii se vor lua, nu o să mă mire nicio decizie, pentru că PNL a început să ia decizii care nu au legătură cu ceea ce-şi doreşte electoratul”, a declarat Tăriceanu, în direct la România TV.

De asemenea, Tăriceanu este de părere că la congresul PNL nu s-a dezbătut niciun program politic, ceea ce reprezintă o noutate absolută.

„Acest congres a venit cu o noutate absolută, aceea a rezoluţiilor verbale. Nu e normal ca acest congres, al unui mare partid politic, să nu facă o dezbatere asupra unor programe politice. Nu există niciun mesaj care să fie corelat cu agenda publică. Cu ce mesaj se duc ei în teritoriu, ce spun ei filialelor, oamenilor. Nicio idee, nici măruntă, nici grandioasă”, a mai spus Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu va lansa în această săptămână Partidul Liberal Reformator şi, concomitent, îşi va anunţa oficial candidatura la alegerile prezidenţiale 2014. Anunţul a fost făcut în exclusivitate la România TV.