Călin și Orianda Donca o țineau dintr-o vacanță în alta. Se lăudau că au bani, dar de fapt călătoreau pe sumele altora, pe care îi înșelau

Odată cu arestarea lui Călin Donca au iești la suprafață mai multe informații despre țepele colosale pe care acesta le dădea în mod frecvent. Unul dintre păgubiți este chiar celebrul Dorian Popa. În timp ce oameni investeau în ideile „de milioane” al lui Călin, acesta cheltuia toți banii în vacanțe de lux.

22 sept. 2023, 13:50

Călin Donca, unul dintre cei bogați oameni din România, se află într-o situație delicată. Milionarul a fost reținut de DIICOT, fiind acuzat de evaziune fiscală. Acum, că acest scandal a izbucnit au apărut în presă și în mediul online mai multe mărturi ale unor oameni țepuiți de celebrul milionar. În timp ce oameni stăteau și așteptau cu sufletul la gură veniturile pasive promise de către Călin Donca, acesta își plimba nevasta și cei 5 copii prin cele mai luxoase și exotice locuri din lume.

Citește și: Călin Donca a ajuns în închisoare din cauza unei foste iubite. Femeia i-a cerut un bolid de lux, el a refuzat-o, iar ea a promis că se va răzbuna

Vara aceasta a fost extrem de încărcată pentru milionarul din România. Nu munca sau afacerile l-au ținut ocupat, ci călătoriile și vacanțele cumpărate pe bani obținuți din înselătorii. Una dintre persoanele înșelate de Călin Donca este nimeni altul decât celebrul Dorian Popa. Influencerul a declarat în exclusivitate pentru Româina TV care a fost exact metoda prin care a fost țepuit.

Pe banii cui s-a plimbat Călin Donca în vacanțe

Într-o intervenţie la România TV, Dorian Popa a spus că Donca i-a fost recomandat în momentul în care a decis să investească în panouri fotovoltaice. Ulterior, între ei s-a legat „un soi de prietenie„. Influencerul spune că Donca a reuşit să fie foarte convingător, astfel încât nu a ezitat prea mult înainte de a cumpăra de la el panourile pe care a plătit un preţ redus. Dorian Popa îi acordă în continuare afaceristului prezumţia de nevinovăţie şi aşteaptă ca justiţia să se pronunţe.

„Asocierea de imagine, asocierea în business nu a existat niciodată. Chiar Călin Donca a spus: sunteţi printre primii investitori. Una e asocierea în business, una este un investitor și alta asocierea de imagine. Nu am promovat afacerea, am vorbit deschis pe vlogul meu de YouTube, am explicat în ce investesc, e o chestie normală.

L-am cunoscut pe Călin Donca în momentul în care am vrut să îmi montez panouri fotovoltaice. Cineva apropiat m-a întrebat de ce nu lucrez cu Călin, că omul e de 8 ani în domeniul energiei. Am postat pe vlog și facturile cu care mi-am plătit panourile. Toate informaţiile există în firma mea, probabil şi în firma lui. Şi când mi-am montat panourile pe casă, s-a legat un soi de prietenie.

Mi-a plăcut, omul mi-a vorbit frumos, în continuare nu ştiu ce să zic că se întâmplă, de abia astept ca justitia să decidă şi să ne spună ceva concret. Atât de dator m-am simţit pentru că am postat aceste lucruri pe YouTube de când s-a întamplat această situaţie încât am stabilit cu toti cei care au investit să-mi trimită pe email numerele lor de telefon, am creat pe whatsapp un grup cu toti aceşti oameni care au investit pentru a putea fi împreună să share-uim informaţii pe care le aflăm. Nu sunt genul de om care se fofilează şi până una alta cu toţi aşteptăm să vedem ce se întâmplă cu investiţia noastră.

Am avut un discount în ce priveşte panourile. Preţul plătit pe panouri a fost un pic mai mic pentru casa mea. Există un contract făcut. Suntem circa 40 de investitori în acel grup, eu în continuare aştept mailuri de la toţi oamenii să fim acolo împreună. Nu ştim nimic concret, să vedem ce decide justiţia. Tot legea justiţiei spune că trebuie plecat de la prezumţia de nevinovăţie”, a spus Dorian Popa la România TV.

Călin Donca susținea cu ceva timp în urmă că a fost nevoit să facă numeroase sacrificii pentru a ajunge la stilul actual al vieții sale. Soția lui l-a susținut în fiecare etapă a acestui drum, iar acum locuiesc împreună într-o vilă evaluată la peste un milion de euro, conduc mașini de lux și gestionează o afacere profitabilă în industria energetică. În plus, cei doi au cinci copii pe care îi cresc singuri, fără a apela la serviciile unei bone sau la orice alt tip de ajutor.

„Fiecare în această viață își alege ceea ce își dorește iar pentru ceea ce își dorește depune un efort sau altul! În cazul în care sunt persoane și se pot bucură de o viață la o mie de euro pe luna, bravo lor, pentru că nu e o competiție între noi! În cazul meu, partea proastă e că nu mă pot bucură la o mie de euro!”, afirma Călin Donca cu câteva luni în urmă.

Citește și: Secretul Oriandei Donca, soţia lui Călin Donca, milionarul de la TV arestat de DIICOT. „Dormeam pe niște saltele pe jos!”