Călin Stoia, de la Spa-ul din arestul IPJ Cluj, în carantina de la Gherla

Primarul suspendat al Clujului, Sorin Apostu și omul de afaceri, Călin Stoia, au fost transferați vineri din arestul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj la Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla.

RomaniaTV.net
06 ian. 2012, 15:59

Potrivit procedurii, Sorin Apostu și Călin Stoia sunt ținuți în carantină în primele 21 de zile, pentru a fi supuși unor controale medicale amănunțite, informează citynews.ro. Avocatul acestuia, Tiberiu Ban, ne-a declarat că abia după această perioadă primarul suspendat va fi transferat în blocul persoanelor arestate preventiv.

În ceea ce-l privește pe Călin Stoia, acesta a acuzat în repetate rânduri probleme medicale, fiind tratat pentru afecțiuni ale coloanei vertebrale.

Sorin Apostu și Călin Stoia sunt în arestul preventiv al Poliției din 10 noiembrie. Primarul suspendat al Clujului este cercetat pentru fapte de corupție în stare de arest preventiv. De asemenea, omul de afaceri Călin Stoia a fost și el arestat pentru dare de mită în același dosar. Stoia mai este cercetat într-un alt dosar pentru trafic de influență. Primul termen urmează să se judece săptămâna viitoare, în data de 12 ianuarie.