Calina Dumitrescu a lipsit de la înmormântarea bunicii sale, Mioara Roman. Fata Catincăi a petrecut în ziua priveghiului

Calina Dumitrescu a lipsit de la înmormântarea bunicii sale, Mioara Roman, care a murit pe 23 februarie, la 83 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Decesul s-a produs într-un azil pentru vârstnici din Snagov, unde era internată de mai mult timp și unde primea tratament de specialitate pentru boala Parkinson.

27 feb. 2024, 14:01
Calina Dumitrescu a lipsit de la înmormântarea bunicii sale, Mioara Roman. Fata Catincăi a petrecut în ziua priveghiului
Calina Dumitrescu a lipsit de la înmormântarea bunicii sale, Mioara Roman

Calina Dumitrescu a lipsit de la înmormântarea bunicii sale, Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman a fost condusă pe ultimul drum luni, 26 februarie, iar nepoata ei nu a fost prezentă. Motivul absenței sale de la eveniment nu se știe deocamdată.

Citește și: Mioara Roman, înmormântată la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Oana Roman nu s-a dezlipit de sicriul cu trupul neînsuflețit al mamei sale

Calina Dumitrescu a lipsit de la înmormântarea bunicii sale, Mioara Roman

În ziua priveghiului, Calina a sărbătorit aniversarea uneia dintre prietenele sale, Diana Gureșoaie. Deși, în aceeași zi, a petrecut, Calina nu a lipsit de la priveghiul bunicii. A absentat însă de la înmormântare și, ulterior, și-a șters și contul de Instagram.

Diana a postat mai multe fotografii și videoclipuri de la petrecerea ei pe rețelele sociale. În imagini, fata Catincăi Roman dansează și cântă. „Mai ai răbdare două zile”, a scris Diana Gureșoaie în dreptul imaginilor cu nepoata Mioarei Roman.

După ce a aflat despre decesul bunicii sale, tânăra o postat mai multe fotografii cu Mioara Roman alături de mesajul: „Odihnește-te în pace. Te voi iubi mereu, bunica! Întotdeauna m-ai învățat cele mai frumoase lucruri și tot ceea ce știu acum”.

Mioara Roman a avut parte de funeralii fastuoase, în acord cu personalitatea ei remarcabilă. Fosta soție a lui Petre Roman își doarme somnul de veci într-un sicriu alb. Oana Roman a comandat pentru mama sa un munte de flori albe, care îi plăceau foarte mult acesteia, iar slujba a fost oficiată de cel puțin patru preoți.

De asemenea, fiicele i-au pregătit o colivă cu foiță de aur care simbolizează lacrimile fetelor; pe colivă sunt puse mai multe perle din zahăr alb învelite în foiță din aur pentru că Mioarei Roman îi plăceau foarte mult perlele.

Au fost așteptate mari personalități să își ia rămas bun de la fosta profesoară de limba arabă, din păcate foarte puține persoane publice și-au făcut apariția la înmormântare. Mioara Roman a părăsit această lume însoțită pe ultimul drum de oameni obișnuiți, în aplauzele acestora.