Calităţi ale femeii ideale. Tu le ai?

Cei mai mulţi bărbaţi nu caută un fotomodel cu o silueta impecabilă, ci mai degraba o femeie cu picioarele pe pământ, drăguţă, afectuoasă şi sensibilă la nevoile lor, cu care să fie compatibili din punct de vedere sexual şi să împărtăşească un nivel superior de intimitate.

RomaniaTV.net
08 apr. 2014, 19:39
Calităţi ale femeii ideale. Tu le ai?

Femeia ideala are sex-appeal si stie ca-l are.  Nimic nu e mai sexy decat o femeie care se simte confortabil in propria-i piele! Fii sigura pe farmecele tale si nu il agasa non-stop cu intrebari de genul: „Pantalonii astia ma fac sa arat grasa?” Daca resimti constant nevoia de asigurari privind felul in care arati sau puterea ta de atractie, atunci s-ar putea ca si el sa inceapa sa-si puna unele intrebari legate de alegerea facuta.

E inteligenta

Barbatii isi doresc o iubita care sa-i stimuleze si intelectual, nu doar fizic. Nu ezita sa discuti si despre lucruri mai elevate – nu e obligatoriu ca fiecare conversatie sa fie despre culoarea/filmul/melodia preferata sau unde sa iesiti diseara! Vorbeste-i si intreaba-l ce parere are despre subiecte mai profunde.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.