Calităţi pe care le consideră irezistibile la o femeie, în funcţie de zodie

Pentru a-l cuceri mai uşor pe bărbatul viselor tale este bine să ştii care sunt calităţile unei femei pe care el le consideră irezistibile în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
25 nov. 2012, 09:34
Calităţi pe care le consideră irezistibile la o femeie, în funcţie de zodie

Nativii din Săgetător găsesc atrăgătoare o femeie care are capacitatea de a acţiona cu calm, relaxare şi chiar cu simţul umorului în situaţii tensionate, scrie eva.ro.

Pentru Capricorn, o femeie irezistibilă este o femeie puternică. Adesea, bărbaţii din această zodie se îndrăgostesc de şefii lor de sex feminin.

Originalitatea unei femei şi capacitatea ei de a fi mereu altfel decât restul lumii, sunt calităţi pe care bărbatul din Vărsător le apreciază. Acestora le plac femeile care ies în evidenţă şi care sunt ele însele, fără să ţină cont de părerea celor din jur.

Bărbatul din Peşti este impresionat de femeile care par să aibă al şaselea simţ, care ştiu cum să se comporte astfel încât să nu rănească pe nimeni şi care reuşeşc să le redea optimismul celor trişti.

Berbecul apreciază o femeie curajoasă care luptă pentru ceea ce îşi doreşte, dar care în acelaşi timp rămâne sexy şi feminină.

Femeile cu un simţ practic foarte bine dezvoltat şi care ştiu să rămână cu picioarele pe pământ sunt cele care îi impresionează pe nativii din Taur.

Bărbatul din Gemeni caută să aibă în preajmă femei optimiste şi inteligente.

Racul apreciază la o femeie pragmatismul şi dragostea pentru cămin. Bărbaţii din această zodie au nevoie de stabilitate, deoarece sunt foarte emoţionali şi sensibili.

Calităţile pe care Leul le consideră irezistibile la o femeie sunt frumuseţea fizică, atitudinea regală şi inaccesibilitatea.

Fiind o zodie de pământ, bărbatul din Fecioară apreciază pragmatismul unei femei, lucru pe care îl observă imediat.

Nativul din Balanţă este atras de femeile frumoase, romantice, delicate, cu o atitudine calmă şi echilibrată.

Pentru bărbatul din Scorpion, o femeie irezistibilă este o femeie curajoasă şi puternică. Mai mult, pentru a-l cuceri definitiv, trebuie să fii învăluită în mister şi să lupţi pentru visele tale.

Citeşte şi Secrete cu care dai gata o femeie