Calvarul prin care trece acum adolescentul care şi-a vândut un rinichi ca să îşi cumpere iPhone

Publicat: Marţi, 05 Februarie 2019 10:49 // Actualizat: Marţi, 05 Februarie 2019 10:49 // Sursa: romaniatv.net

În 2011, un adolescent din China și-a vândut un rinichi pentru a-și putea cumpăra ultimul model de iPhone. Wang Shangkun avea atunci 17 ani și și-a scos rinichiul la vânzare pe piața neagră, pentru suma de 4.500 de dolari australieni. Cu banii obținuți el și-a cumpărat un iPad 2 și un iPhone 4. „Ce să fac cu doi rinichi? Unul îmi este de ajuns”, declara el la acea vreme.

Tânărul, acum în vârstă de 25 de ani, a ajuns să fie dependent de un aparat de dializă. Cel mai probabil, el va rămâne țintuit la pat toată viața, după ce a suferit o insuficiență renală, scrie Vice.com.

La scurt timp după ce și-a vândut rinichiul, Wang, care locuiește în provincia Anhui, a povestit cum a început totul. El voia să își cumpere un iPad 2, dar nu avea suficienți bani.

„Eram într-un grup online de chat când am primit un mesaj de la o persoană care se ocupa de vânzarea rinichilor. Mi-a spus că îmi poate oferi 20.000 de yuani”, a spus adolescentul.

Ulterior, el a fost supus unei operații ilegale prin care i-a fost recoltat rinichiul. Organul a ajuns apoi la un beneficiar necunoscut. Abia când adolescentul s-a întors acasă cu cele două produse Apple, mama sa a devenit suspicioasă.

Câteva luni mai târziu, Wang a făcut o infecție la rinichi, din cauza lipsei de îngrijiri post-operatorii, iar apoi a început să dea semne de insuficiență renală. Acum, afecțiunea este atât de severă încât tânărul nu se mai poate da jos din pat și este dependent de un aparat de dializă.

Medicii spun că tânărul ar avea nevoie de un transplant de rinichi pentru a putea duce o viață normală.

Până acum, nouă persoane implicate în operația ilegală au fost arestate. China a interzis traficul de organe în 2009, însă numărul mare de persoane care au nevoie de un transplant continuă să alimenteze cererea de pe piața neagră a organelor.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dializa iphone rinichi Wang Shangkun
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 ian 16:10
Răspunde | Votează email 0 email
DR RAKSHAN
Sunteți într-o criză financiară, aveți nevoie de bani pentru un nivel de viață mai bun, sunteți datori și doriți să vă vindeți rinichiul pentru bani astăzi vizitați-ne și vom face ca visul vostru al vostru să devină realitate, cumpărăm un rinichi pentru $600.000 USD USD ! Căutați o oportunitate de a vă schimba nivelul, de a vă elibera de sine de la datorii și de a spune nu sărăciei, sunteți în căutarea unei întreruperi financiare, căutați mijloace pentru a vă plăti chiria și pentru a rezolva altă problemă a familiei, sunteți în scădere financiară și nu știți ce să faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani pentru rinichiul vostru. Numele meu este Doctor RAKSHAN SAI Sunt nefrolog la RAKSHAN HEALTH CENTRE INDICATIA Clinica noastră este specializată în chirurgie renală și tratăm și noi. Cumpărarea și transplantul de rinichi cu donator corespondent
Ne aflăm în India, Turcia, Franța, Nigeria, Statele Unite, Malaezia, Dubai, Kuweit
Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mailul nostru: [email protected]

Salutari

DR RAKSHAN
1
EUR
4.8426
RON
30 May
noapte 10 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H