Calvarul unei gravide lovite pe trecerea de pietoni. Copilul a murit, iar mama s-a infectat cu o bacterie

Încă o lovitură pentru tânăra însărcinată din Brașov, lovită pe trecerea de pietoni de un șofer neatent. În urmă cu câteva luni, Iulia a contactat o bacterie dintr-un spital. Soțul tinerei povestește că femeia face acum numeroase tratamente pentru a scăpa de infecție. 

RomaniaTV.net
08 apr. 2019, 15:13
Calvarul unei gravide lovite pe trecerea de pietoni. Copilul a murit, iar mama s-a infectat cu o bacterie

În încercarea de a găsi o soluție pentru vindecarea Iuliei, soțul și părinții acesteia au fost la clinici atât în țară, cât și în străinătate. În urmă cu câteva luni, Iulia a contactat o bacterie de spital multirezistentă la antibiotice, iar acum este suspectă de o infecție care îi poate fi fatală. După accidentul care i-a schimbat viața, Iulia a rămas într-o stare neurovegetativă.

Iulia era însărcinată atunci când a avut loc accidentul. Bebelușul pe care urma să-l aducă pe lume a murit, iar medicii nu i-au dat nici ei mari șanse de supraviețuire. Totuși, tânăra a reușit să reziste cu ajutorul soţului ei, Laurențiu, care se ocupă de ea și o ajută să se recupereze.

Ultima oară, tânăra a făcut un tratament cu celule stem, în Thailanda, însă fără rezultat. Soțul ei spune că nu are de gând să o abandoneze și că îi va rămâne alături indiferent de situație.