Calvin Klein are un bărbat însărcinat în noua campanie: Cât de departe merg brandurile în ziua de azi? FOTO

Ziua Mamei a fost sărbătorită în lumea occidentală pe 8 mai, dar sărbătoarea în sine a fost oarecum umbrită de actuala campanie a mărcii Calvin Klein, din moment ce accentul este pus pe un bărbat însărcinat.

05 iun. 2022, 14:12
Calvin Klein are un bărbat însărcinat în noua campanie: Cât de departe merg brandurile în ziua de azi? FOTO

Fotografia vorbeşte mai tare decât cuvintele, iar reclama Calvin Klein a stârnit reacții violente pe rețelele de socializare. În setul de fotografii al campanie, un bărbat transgender cu burtă mare pozează alături de un model transgender femeie.

Cei doi sunt Roberto Bete si Erika Fernandes iar în postarea care îi înfăţişează se spune că aceştia aşteaptă nasterea fiului lor Noe „în orice zi”. În explicaţia foto se mai spunea: „Astăzi, în sprijinul femeilor şi mamelor din întreaga lume, punem în lumină realităţile noilor familii… Erika Fernandes şi Roberto Bete aşteaptă să devină părinţi. Roberto urmează să dea naştere fiului său foarte curând”.

Citeşte şi Prima păpuşă Barbie transgender din istorie a apărut pe piaţă. Sursa de inspiraţie este actriţa Laverne Cox

Postarea conţine si o altă imagine cu Erika alăptând. Pe fotografie este textul „Ne putem reproduce biologic sau din inima… Scopul nostru este să iubim şi să fim iubiţi”.

Citeşte şi Biserica Ortodoxă e împotrivă „genului” pe noile buletine electronice: „Ideologia transgenderismului începe să pătrundă ca un gaz toxic în spațiul public românesc!”


loading...