Camelia Mitoșeru a fost externată. Ce a pățit de fapt vedeta: ”Eu n-am crezut în medicamente. Am făcut o criză convulsivă”

Camelia Mitoșeru a făcut primele declarație, după ce a fost externată la Spitalul Floreasca din București pentru câteva zile.

12 nov. 2021, 17:49
Camelia Mitoșeru a fost externată. Ce a pățit de fapt vedeta: ”Eu n-am crezut în medicamente. Am făcut o criză convulsivă”
Camelia Mitoşeru, suspectă de AVC

Camelia Mitoșeru a fost externată.  Camelia Mitoșeru a avut din nou probleme de sănătate. Actrița a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău chiar în propria locuință.

Camelia Mitoșeru a fost externată. Ce a pățit de fapt vedeta: ”Eu n-am crezut în medicamente. Am făcut o criză convulsivă”

”Sunt foarte bine acum. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și doamnei doctor de la Spitalul Floreasca care a fost lângă mine mai mult decât o mamă. M-am simțit excelent la ei la spital. N-am luat medicamentele și atunci am făcut o criză convulsivă. Eu n-am crezut în medicamente. M-am dus la bucătărie să-mi fac un ceai, iar de acolo m-am trezit jos cu cioburi în mână și plină de ceai. M-am speriat, nu mai puteam vorbi, mă bâlbâiam, telefonul meu era pe masa de călcat. Mihai suna în disperare, iar eu nu mai puteam să ajung la telefon”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena.

Mihai Mitoșeru nu și-a putut vizita mama în spital din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, însă a păstrat legătura cu medicii de la Spitalul Floreasca din București pentru a afla informații despre starea de sănătate a mamei sale.

”S-a întâmplat chiar de ziua mea (Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, n. red.). Am vorbit cu ea pe la 6.00 seara, era bine, era veselă, am râs împreună la telefon. Apoi, am sunat-o pe la 9 seara, nu mi-a răspuns și m-am îngrijorat. Știam că luase un Terraflu și acel medicament poate să provoace somnolență, așa că am insistat.

Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul.

Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, Alina Poalelungi, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte. Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină”, a declarat Mihai Mitoșeru, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Mihai Mitoşeru, primele declaraţii despre starea mamei sale: „Mă rog la Dumnezeu să îşi revină”