Camelia Mitoșeru, luată cu ambulanța și dusă la spital. Mama lui Mihai Mitoşeru este suspectă de AVC

Camelia Mitoșeru a fost preluată, marţi seară, de o ambulanță și dusă de urgență la spital. În vârstă de 70 de ani, mama lui Mihai Mitoşeru este suspectă de accident vascular cerebral (AVC).

09 nov. 2021, 18:12
Camelia Mitoșeru, luată cu ambulanța și dusă la spital. Mama lui Mihai Mitoşeru este suspectă de AVC
Camelia Mitoşeru, suspectă de AVC

Camelia Mitoșeru, luată cu ambulanța și dusă la spital. Camelia Mitoșeru a fost preluată, marţi seară, de o ambulanță și dusă de urgență la spital. În vârstă de 70 de ani, mama lui Mihai Mitoşeru este suspectă de accident vascular cerebral (AVC).

Camelia Mitoșeru, luată cu ambulanța și dusă la spital. Este suspectă de AVC

Camelia Mitoșeru s-a simțit rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia a ajuns la spital și urmează să fie supusă unor controale amănunțite. Pentru moment, este suspectă de accident vascular cerebral (AVC), scrie Cancan.

Mama lui Mihai Mitoşeru a supravieţuit operaţiei: „Vârsta, tensiunea şi frica și-au spus cuvântul”

Camelia Mitoșeru a reușit să treacă peste cea mai mare cumpănă din viața ei în luna februarie. A fost diagnosticată cu meningiom (tumoră benignă localizată la nivelul creierului), motiv pentru care a fost operată de urgență. Actrița a fost internată timp de mai multe zile, intervenția chirurgicală dificilă durând câteva ore bune. „Eu sunt o fire optimistă născută, nu făcută. Eu am fost cu bani și m-a costat de m-a rupt, dar nu m-a interesat nimic, am fost la privat, acolo unde era domnul profesor Ciurea”, a spus, la patru luni de la operația pe creier, Camelia Mitoșeru.