Mama lui Mihai Mitoşeru a supravieţuit operaţiei: „Vârsta, tensiunea şi frica și-au spus cuvântul”

Mama lui Mihai Mitoşeru a supravieţuit operaţiei dificile prin care a trecut la începutul lunii februarie. Actrița a fost supusă unei intervenții chirurgicale complicate și a avut nevoie urgent de sânge.

23 feb. 2021, 23:47
Mama lui Mihai Mitoşeru a supravieţuit operaţiei: „Vârsta, tensiunea şi frica și-au spus cuvântul”
Mama lui Mihai Mitoşeru a supravieţuit operaţiei

Mama lui Mihai Mitoşeru a supravieţuit operaţiei. Actorul a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care a mărturisit că mama lui este bine şi se află acasă. Este recunoscător pentru faptul că o are alături  şi speră ca recuperarea să dureze cât mai puţin.

Citeşte şi: Mihai Mitoșeru, dezvăluiri dureroase despre divorțul de Noemi: „Am greșit față de soția mea”

Mama lui Mihai Mitoşeru a supravieţuit operaţiei

Mama a venit acasă! Operatia a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica, și-au spus cuvântul după! A trebuit sa meargă iar la spital, dar acum e bine! Multumim din suflet tuturor celor care au pus-o pe picioare într-un timp record! Aceeasi recunoștință pt toți cei care s/au gândit la noi zilele astea! Sa dea Dumnezeu ca recuperarea sa dureze cât mai puțin!„, a scris Mihai Mitoşeru pe pagina sa de Facebook.

Mama a venit acasă! Operatia a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica, și-au spus cuvântul după! A trebuit sa…

Publicată de Mihai Mitoseru pe Marţi, 23 februarie 2021

Camelia Mitoşeru a ajuns în vară la spital

În vară, Camelia Miroșeru ajungea la spital din cauza unor probleme de sănătate, care din fericire nu au fost deloc unele grave. ”Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc.

Da, tot așa, ca lui Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!”, declara Camelia Mitoșeru la Antena Stars.

Tot în iulie, Mihai Mitoșeru a fost operat de urgență, după ce a ajuns la spital pentru un simplu control, o vizită de rutină. La scurt timp după ce a aflat că trebuie să intre în sala de operații de urgență, Mihai Mitoșeru și-a sunat mama ca să îi spună diagnosticul primit și, astfel, aceasta să nu afle de la altcineva despre problema lui medicală. În cadrul unui interviu, Camelia Mitoșeru a mărturisit că a suferit un șoc în timpul discuției telefonice cu fiul său.

Am primit un telefon de la el: «Mamă, să știi că trebuie să intru într-o operație, un cheag de sânge poate să-mi ajungă la inimă. Pot să mor ca tatăl lui Noemi». Eram pe stradă. M-am panicat, cum să nu mă panichez? Dar era cu Bahmuțeanca și ea e fata mea. Eram cu un prieten în mașină, am tras pe dreapta, am stat acolo până mi-a zis că a ieșit din operație. Am crezut că mor, am crezut că mor”, a povestit mama prezentatorului în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.