Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul iubirii. Care este partenerul ideal pentru tine, în funcție de zodie

Camelia Pătrășcanu face previziuni în dragoste. Iată care este partenerul care ți se potrivește, în funcție de semnul tău zodiacal.

05 mai 2023, 17:32
Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul iubirii. Care este partenerul ideal pentru tine, în funcție de zodie

Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul iubirii. Află ce partener ți se potrivește în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut și care sunt pretențiie fiecărei zodii, potrivit fanatik.ro.

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu

Berbec

Berbecii sunt persoane active și pot iniția cu ușurință lucruri, gesturi și discuții. Acești nativi pot aborda teme foarte îndrăznețe. Partenerul lor trebuie să fie loial, aliniat și cu principii bine stabilite. Așteaptă de la partener să fie stilat, să nu fie vulgar și să aibă o anumită prestanță.

Taur

Taurii țin foarte mult cont de senzualitate. Au nevoie de o persoană receptivă la senzualitatea lor. Se așteaptă să li se facă servicii și să fie răsfățați, chiar dacă sunt foarte muncitori. Atingerile sunt extrem de importante, chiar și în mijlocul unei supărări.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu 8 – 10 mai. Se anunță trei zile de pomină pentru o parte din zodii

Gemeni

Gemenii au nevoie de multă comunicare și să fie luați în seamă. Partenerul trebuie să poată menține o discuție. Discuțiile pot ajunge de multe ori în direcții nebănuite, inutil. Aceștia pot considera de multe ori că partenerul lor este obositor, fiindu-le greu să-și găsească sufletul pereche.

Rac

Racii au nevoie de foarte mult sprijin și de consecvență. Iubesc oamenii care sunt siguri pe ei. Acești nativi au nevoie de siguranță, certitudine, implicare și coerență. Persoana de lângă ei trebuie să țină la regulile de viață

Leu

Leii au nevoie ca persoana de lângă ei să fie spontană și creativă în iubire. O persoană reticentă și cârcotașă le displace enorm. Cu cât sunt mai ezitante în acțiunile lor, cu atât le displace mai mult. Au nevoie de o persoană înțeleaptă și inteligentă.

Fecioară

Fecioarele au nevoie de un partener blând și tolerant. Dacă ele sunt crticie și retractile, persoana de lângă ele trebuie să fie adaptabilă, fluidă și intuitivă. Partenerul lor trebuie să fie conectat la viață și la Univers, să creadă în forțe supranaturale, în viață și destin.

Citește și: Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Cum trebuie să comunici cu fiecare zodie

Balanță

Balanțele au nevoie de o persoană implicată, deoarece ele fac totul alături de partener. Așteaptă inițiative, chiar dacă le pot lua și de unele singure. Vor oameni sinceri, chiar dacă iubesc ceva mai sofisticat. În relație au nevoie de discuții tranșante și nu acceptă ca partenerul să o ia pe ocolite.

Scorpion

În cazul Scorpionilor, așteptările sunt legate de eficiența și rentabilitatea partenerului. Scorpionii au un simț al valorii lucrurilor și nu se apropie de persoane lipsite de valoare sau care nu știu să ajungă la valori. Vor ca partenerii lor să fie productivi și senzuali.

Săgetător

Săgetătorii își doresc un partener curios și isteț, pentru că au multe de spus. Doresc să afle mereu informații noi. Preferă discuțiile, să împărtășească și să povestească. Dacă partenerul nu îi ascultă, se vor îndepărta cu ușurință. Au nevoie de cineva mobil, pentru că se află mereu în mișcare.

Capricorn

Capricornii vor un partener deschis, dar inocent, care are nevoie de protecție. Le place să ghideze persoana d elângă ei, deci persoana iubită trebuie să știe să se lase dominată. Nu vor parteneri neajutorați, dar recunoașterea unor neputințe îi fac să se simtă puternici, pentru că se simt valoroși și utili.

Vărsător

Vîărsătorii au nevoie de cineva excentric, curajos și fără prejudecăți. Vor un partener sincer și direct. Sunt atrași de oamenii care ies în evidență. Persoana de lângă ei trebuie să fie optimistă, generoasă și încrezătoare în propriile forțe. Iubesc oamenii care oderă lucruri frumoase, iertători și înțelegători.

Pești

Peștii vor un partener care dă dovadă de disciplină și organizare, pentur că ei duc lipsă de așa ceva. Au nevoie de susținere, mai ales când fac schimbări importante. Partenerul lor trebuie să fie igienic, pentru că șin cont la curățenie, atât la cea fizică, cât și la cea morală.