Camelia Potec, copilot pentru Mihai Leu la Raliul Aradului: Mi-a plăcut adrenalina

Camelia Potec, campioana olimpică din 2004, a fost în premieră copilot de raliuri, după ce a fost convinsă de Mihai Leu, organizatorul Ralului Aradului, să îi fie navigator pentru câţiva kilometri.

05 iun. 2017, 13:04
Camelia Potec, copilot pentru Mihai Leu la Raliul Aradului: Mi-a plăcut adrenalina

„A fost super, îi mulţumesc lui Mihai că a insistat atât. În general, cu greu îmi schimb părerea şi el m-a pistonat vreo 8-9 ani. A făcut o misiune să mă urce în scaunul din dreapta alături de el. Cred că e singura persoană în care aş fi avut încredere. Am intrat cu multă frică în maşină, dar apoi mi-a plăcut adrenalina. Nu am vorbit mult în timpul cursei ca să nu îşi piardă concentrarea. Am fost totuşi liniştită deoarece Mihai mi-a dat senzaţia că el şi maşina sunt un tot unitar”, a spus Potec, la finalul cursei alături de Mihai Leu.

La rândul său, fostul campion mondial la box s-a arătat încântat că la ediţia din acest a Raliului Aradului KIA a alcătuit un echipaj mixt inedit alături de Potec.

„La cum a vorbit despre mine, se pare că încă nu mi-am pierdut talentul la condus. S-ar descurca în rolul de copilot pentru că este o mare campioană şi noţiunile de tactică, organizare, disciplină nu îi sunt străine deloc. Mă bucură că şi anul acesta am avut multe vedete la Arad, e o dovadă că evenimentul este unul atractiv”, a punctat şi Mihai Leu, organizatorul etapei a III-a din Campionatul Naţional de Raliuri.

Fostul căpitan al naţionalei de baschet şi actualmente preşedinte al vicecampioanei Steaua, Virgil Stănescu, a venit la Arad pentru că este un mare pasionat de motorsport. Ar fi dorit să fie copilot. La 2,08 metri, fostul baschetbalist a avut însă ceva probleme în a-şi găsi un combinezon pe măsură şi s-a mulţumit cu rolul de spectator. Aici, înăltimea l-a avantajat şi a putut să urmărească întrecerea peste miile de spectatori din centrul Aradului.