Camelia Șucu, confesiuni dureroase despre momentele dramatice din viața ei: ,,De multe ori am clacat”

Pe Camelia Șucu o știe toată lumea drept o persoană optimistă, puternică și cu zâmbetul de față. Recent aceasta a făcut câteva mărturisiri emoționante despre momentele mai puțin plăcute prin care a trecut atunci când și-a pierdut tatăl.

21 nov. 2022, 17:50
Camelia Șucu, confesiuni dureroase despre momentele dramatice din viața ei: ,,De multe ori am clacat”

Pe Camelia Șucu o știe toată lumea drept o persoană optimistă, puternică și cu zâmbetul de față. De curând, Camelia Șucu și-a deschis sufletul și a vorbit despre unul dintre cele mai dureroase etape din viața ei, mai exact cel în care tatăl său a murit.

Cum a reușit Camelia Șucu să depășească momentul pierderii tatălui

Unul dintre cele mai dureroase moemente pentru fiecare dintre noi este acela când unul dintre părinți se stinge din viață. Camelia Șucu a fost devastată în momentul în care cel care i-a fost stălp a încetat din viață.

„Cumva, te obișnuiești să trăiești cu durerea. Timpul nu te ajută să uiți, ci doar te învață să trăiești cu durerea. Nu ești niciodată pregătit să pierzi pe nimeni drag, mai ales părinții. E un rost al vieții. M-a ajutat gena lui tata, care era tot timpul foarte pozitiv. Niciodată nu vedea lucrurile grav! În primul an, când a fost cel mai greu, vorbeam cu el și simțeam că-mi găsesc răspunsurile. Simți că este cumva cu tine. Eu cred foarte mult că entitățile sunt lângă noi, chiar dacă nu mai sunt fizic lângă noi”, a povestit aceasta pentru click.ro.

Camelia Șucu a fost nevoită să treacă prin multe momente dificile. Mai mult, aceasta recunoaște că tatăl ei i-a rămas cel mai frumos exemplu pe care l-a avut.

Citește și: Erdogan anunţă o posibilă „operaţiune terestră” în Siria. „Gheara Sabiei”, răspunsul Turciei după atentatul de la Istanbul

“Îmi lipsește foarte mult, dar cel mai mult îi lipsește mamei! Mama e foarte activă și extrem de prezentă. Acum am grija ei, simt că tata are grijă de ea prin mine. Pentru acest moment nimeni nu e pregătit.Tata este cel mai frumos și cel mai valoros exemplu pe care l-am avut în viață ca bărbat, pentru felul în care a știut să exprime iubirea. Iubirea trebuie și manifestată. De abia acum pot vorbi despre el fără să plâng!De multe ori am clacat! Ochii mei verzi au plâns de multe ori de supărare, de ciudă, de tristețe, dar și momentele acestea au rolul lor. Lacrimile fac ochii mai frumoși.”, a povestit vestita femeie de afaceri.

Camelia Șucu are trei nepoți pe care îi iubește foarte mult

Este o femeie extrem de puternică care poate face față oricărei provocări, iar de când a devenit bunică viața ei s-a schimbat complet.

„Am fost și mamă tânără, mi se părea o normalitate să am un copil brațe la 22 de ani. Îmi amintesc că mergem cu Ioana în brațe prin metrou și lumea credea ca am o păpuța în brațe, nu un copil. Am născut în plină facultate! Puțini dintre prietenii mei recunosc că sunt bunici. Nici mie nepoții nu-mi spun bunica, îmi spun Pappy. Toți trei au aceiași ochi ca ai mei, verzi”, a mărturisit femeia de afaceri pentru click.ro

Citește și: Gică Hagi jubilează! Veste mare în familia „Regelui” (FOTO)