Gică Hagi jubilează! Veste mare în familia „Regelui” (FOTO)

În ultima vreme, Gică Hagi are parte de o mulțime de momente de bucurie. Echipa sa, Farul Constanța, este lider în Liga I, iar fiica sa, Kira, bifează cu succes obiectivele stabilite în sfera artistică. 

21 nov. 2022, 17:11

În vârstă de 26 de ani, Kira Hagi a reușit deja să-și croiască drum în teatru, film și pictură. Talentata artistă a intrat deja într-un proiect pentru Netflix, semnat de Michelle Obama. În ultimii ani, a organizat vernisaje, a jucat în diverse spectacole de la teatrele din București și a bifat o colaborare cu un post TV, unde a prezentat știrile.

Cel mai recent succes al frumoasei actrițe vizează cooptarea în serialul de ficțiune „Lia”, de la Antena 1. Kira Hagi o va interpreta pe Mira Bădescu, o tânără avocată. Serialul este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production.

Tânăra actriță privește cu mult entuziasm noua provocare.

„Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie. Faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități. Care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată.

Îmi plac mult răsturnările de situație. Și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi. Despre viață, despre relații și despre conflicte.

Tot cu ocazia aceasta am și onoarea de a fi în preajma unor profesioniști. Care știu să creeze povești, știu bine să le producă și, mai ales, să descopere noi talente. Sper să mă număr printre aceste talente și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor!”, a dezvăluit Kira Hagi, potrivit Adevărul.

 

Kira Hagi nu vrea să mai plece din România

 

Fiica celui mai mare fotbalist din istoria României nu vrea să se mute în străinătate, deși de-a lungul timpului a vizitat multe țări din vest.

Kira Hagi s-a născut în Spania, Barcelona și a copilărit în Turcia, la Istanbul. De asemenea, Kira a locuit patru ani și în SUA, în Los Angeles, unde a urmat studii universitare.

„Mi-am creat o comunitate unită în America, mă pot întoarce oricând. Îi pot suna pe cei zece prieteni de acolo să le spun că am nevoie de o casă. Am plecat cu gândul să rămân acolo. M-am întors pentru că mi s-a făcut dor de țară. Nu m-am gândit că-mi va fi atât de dor.

(…) Nu m-aș întoarce definitiv în America”, a povestit Kira Hagi.